Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Tuinhuis bouwen

tuinhuis bouwen

Tuinhuizen zijn weer enorm populair aan het worden. Overval zijn ze te koop en veel mensen hebben er één of zijn van plan om er een te gaan plaatsen. Lees er alles over in dit artikel.

 

Tuinhuis kopen

Men kan ervoor kiezen om een compleet tuinhuis te kopen. Dit is dan een soort bouwpakket dat men alleen nog in elkaar moet zetten. Doordat er een bouwtekening bij wordt geleverd is dit in de meeste gevallen niet echt moeilijk. Er staat immers precies aangegeven hoe men het tuinhuis dient te plaatsen.

 

Tuinhuis ontwerpen

Kan men geen geschikt tuinhuis vinden of wil men er zelf één ontwerpen dan kan dat natuurlijk ook. Men moet dan wel eerst een bouwtekening van het te bouwen huisje maken, materialen kopen en alles op de juiste maat maken. Het is vaak wat meer werk maar dan heeft men wel een tuinhuis precies zoals men zelf wil. Bij zowel een gekocht tuinhuis als een eigen bouw dient men het bouwsel stevig in de grond te verankeren. Dit gebeurt meestal door middel van palen die in de grond worden geslagen. Lees hier meer over de fundering van een tuinhuis.

In de meeste gevallen worden tuinhuizen van hout gemaakt. Hout is natuurlijk en makkelijk te bewerken. Men dient er wel rekening mee te houden dat het hout moet worden behandeld wanneer het blootgesteld wordt aan allerlei weersinvloeden. Men kan het hout behandelen met beits of kiezen voor een geïmpregneerde houtsoort. Dit is hout dat in een bad met impregneermiddel is gelegd. Hierdoor is het hout minder gevoelig geworden voor houtrot en beter bestand tegen bijvoorbeeld regen, vorst en zon.

 

Een tuinhuis op maat laten maken en benieuwd naar advies en prijzen op maat van jouw situatie en wensen? Vrijblijvend offertes aanvragen bij erkende vakmannen kan via de offertepagina.

 

 

Tip: Prijzen vergelijken

Een tuinhuis bouwen is niet eenvoudig en vergt het nodige denkwerk. Laat je zeker bijstaan door een ervaren vakman om er zeker van te zijn dat je paard niets te kort komt. Vergelijk verschillende prijsvoorstellen. Zo kies je het aanbod dat het best past bij jouw specifieke situatie en wensen. Vrijblijvend offertes op maat aanvragen kan via onderstaand offerteformulier.

 

 

Online offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kan je makkelijk en snel online offertes aanvragen op maat van jouw project:

 

 

 

 

 

Lees ook
spijlen
Spijlen
polycarbonaat
Polycarbonaatplaten
buitentrap
Buitentrap
terrastegels
Tuin tegels
betonnen bloemen
Bloembakken beton
moderne pergola
Pergola's
tuin
Tuin
terras
Vlonder
tuin aanleggen
Onderhoud tuin
golfplaten
Daktuin
grondwerk
Grondwerk
trekkerhutten
Trekkerhutten