Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Tuinkussens

Zodra het weer lekker warm weer begint te worden gaan mensen steeds vaker in hun tuin zitten. De tuinmeubelen worden dus voor de dag gehaald en schoongemaakt. Maar omdat men ook comfortabel wil zitten worden ook de tuinkussens klaargelegd. Voor elk tuinmeubel is wel een kussen te koop. Heeft men kuipstoeltjes dan zijn vaak alleen kussens op de zitting voldoende maar bij stoelen met een hoge rugleuning wordt een eveneens hoog kussen gebruikt. Dit geldt ook voor de zogenaamde relaxstoelen waarvan de rugleuning kan worden versteld tot bijna in ligstand.

Naast de verschillende modellen van tuinkussens zijn er ook verschillende materialen verkrijgbaar waarvan de kussens zijn gemaakt. Zo zijn er kussens vervaardigd van polyester of van fiber. De hoes die om het kussen is gestikt is meestal van een makkelijk te reinigen stof zoals katoen of een synthetische bekleding. Van al deze keuzemogelijkheden zijn er bovendien nog verschillende kwaliteitsklassen in de handel verkrijgbaar. Uiteraard zijn de prijzen van de kussens daarom ook zo divers.

Er zijn tuinkussens voor elke persoonlijke smaak en elke portemonnee te vinden. Er zijn zowaar trends te ontdekken binnen de tuinkussens waarin vooral kleuren en designs een grote rol in spelen. Het is dus niet alleen mogelijk om lekker comfortabel in de tuin te zitten (of te liggen want ook voor ligbedden zijn er kussens in de handel verkrijgbaar) maar dit kan ook nog eens op een modieuze manier. Er zijn klassieke, romantische, moderne en tijdloze tuinkussens te koop. Kortom er is voor ieder wat wils.

Lees ook
betonwerken
Grondwerk
betonwerken
Keerwanden
tuin aanleggen
Bloembakken beton
tuinhuis
Tuinhuis bouwen
grasmaaier zitmaaier
Grasmaaiers prijzen
grasmaaier
Automatische grasmaaier
paardenstal boerderij
Stallenbouw
spijlen
Spijlen
betonwerken
Grondverzet
terras
Vlonder
prieel
Pergola's
tuin aanleggen
Onderhoud tuin