Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Bloembakken beton

Heel vaak wordt beton geassocieerd met grauw, grijs en kleurloos. De combinatie van beton en bloemen en planten lijkt bij veel mensen misschien zelfs onmogelijk. Maar niets is minder waar. Tegenwoordig zijn er bloembakken in de handel verkrijgbaar die van beton zijn vervaardigd maar er toch leuk uitzien doordat men er een kleurtje aan heeft gegeven. Bovendien zijn deze bloembakken van beton in verschillende vormen en afmetingen verkrijgbaar.

 

betonnen bloemen

 

Betonnen bloembakken kunnen dus een uitstekende manier zijn om een tuin of terras met aan te kleden. Men kan de bloembakken zowel los als in de vorm van een rand of afscheiding plaatsen. Door de juiste bloembakken te kiezen kan men de tuin veranderen in een prachtig geheel. Dit is te vergelijken met het plaatsen van bloempotten in een woonkamer of kantoor. Zij zorgen immers ook voor het creëren van een bepaalde sfeer en vrolijkheid in de ruimte.

Door fantasierijk om te gaan met vorm, kleur en soorten beplanting kan men snel een tuin een gedaanteverwisseling laten ondergaan zonder al te veel werk te hoeven verrichten. De bloembakken van beton kan men immers plaatsen en verplaatsen waar en wanneer men wil. De tuin hoeft er daarom niet meer elk jaar hetzelfde uit te zien.

Door bijvoorbeeld betonnen bloembakken te gebruiken om een afscheiding te maken tussen een terras en de rest van de tuin creëert men een knus zithoekje terwijl men toch ook van de tuin kan blijven genieten. Betonnen bloembakken zijn eveneens goed geschikt om vijvers of borders mee te decoreren.

Lees ook
tuinhuis fundering
Tuinhuis fundering
spijlen
Spijlen
paardenhok
Paardenboxen
gevelreiniging
Rugspuit
stallenbouw paard
Stallenbouw
moderne pergola
Pergola's
tuinpoort
Tuinpoort
terras
Vlonder
boekweit
boekweit
brievenbussen
Brievenbus inox
trekkerhutten
Trekkerhutten
konijnenhok
konijnenhokken