Tuin

In veel gevallen zit er bij een woning een tuin. Dit kan een klein tuintje zijn waar men net genoeg plaats heeft om een bankje te plaatsen of een parkachtig gebied waar men naar hartenlust kan tuinieren en relaxen. Tuinen zijn er in allerlei soorten. Naast het formaat kan ook de indeling en de inhoud van een tuin erg divers zijn. Zo zijn er mensen die houden van een strakke tuin met veel bestrating en her en der een bak met bloemen of planten. Daarnaast zijn er personen die zweren bij een tuin met een gazon en veel groen.

Welke tuin men ook kiest, men zal er rekening mee moeten houden dat een tuin altijd onderhoud zal vergen. Weliswaar de ene tuin meer dan de andere maar, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, ook een strakke tuin met veel bestrating heeft van tijd tot tijd enig onderhoud nodig. Er is altijd wel een plekje waar onkruid tussen de bestrating door weet te glippen of er verschijnt een groene aanslag op de bestrating die verwijderd moet worden.

Voor mensen met zogenaamde groene vingers is het hebben van een tijd hun lust en hun leven. Ze kunnen er al hun fantasie in kwijt en genieten met volle teugen van het inrichten, onderhouden en aanpassen van hun tuin. Al vroeg in het voorjaar ziet men deze mensen druk in de weer in de tuin om deze zo snel mogelijk uit zijn winterslaap te halen en op te fleuren met allerlei kleurige bloemen.

Lees ook
konijn
konijnenren
brievenbussen
Brievenbus inox
konijn
konijnenhokken
wilgentenen
Tuin omheining
betonwerken
Grondverzet
tuin aanleggen
Onderhoud tuin
paardenstal bodembedekking
Paardenstallen
paardenstal boerderij
Stallenbouw
gevelreiniging
Rugspuit
tuin afsluiting
Tuinpoort
betonwerken
Grondwerk
spijlen
Spijlen