Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Paardenboxen

Paardenboxen zijn aparte ruimten voor paarden in een paardenstal of schuur. Men maakt daarbij het onderscheid tussen ingebouwde, vaste paardenboxen en verplaatsbare paardenboxen.

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor een paardenbox kan via het offerteformulier.

 

paardenhok

 

Soorten paardenboxen

In de meeste paardenstallen vind men paardenboxen die zijn gebouwd samen met de paardenstal zelf en er dus deel van uitmaken. Deze paardenboxen zijn vast in tegenstelling tot de paardenboxen die niet zijn ingebouwd, hierbij zit nog verschil tussen de verplaatsbare en zelf monteerbare en de paardenboxen die niet meer de verplaatsen zijn die (meestal) professioneel geplaatst worden.

Natuurlijk kan men dit ook zelf inbouwen, maar dat is natuurlijk voor eigen risico. Het is aan te raden om dit zeer zorgvuldig te doen in verband met veiligheid voor het paard en voor men zelf. Lees hier meer over het bouwen van een paardenstal en alles wat erbij komt kijken.

De losse paardenboxen worden gemonteerd zodat het paard een vaste plek in het onderkomen heeft. Deze paardenboxen kan men apart kopen en dat kan goed uitkomen wanneer men een paard wil houden en geen paardenstal heeft. De paardenboxen zijn in principe overal monteerbaar, dus men kan ze plaatsen in een schuur, een stal of in een andere vorm van onderdak plaatsen waar een paard alle benodigde voorzieningen heeft. Wat precies mogelijk is, is natuurlijk ook afhankelijk van het soort paardenstal waar het om gaat.

 

Prijzen paardenboxen

De paardenboxen zijn te koop in allerlei vormen en ook uit verschillende wanden. Zo zijn er wanden met een voedseluitsparing, wanden met minideuren en gesloten wanden. Meestal kunnen deze voorzieningen ook gecombineerd worden, zodat de inrichting van een paardenbox meer een eigen keus wordt.

De prijzen van paardenboxen lopen uiteen van €1200 tot €2000 voor de grotere modellen. Voor aparte ontwerpen worden natuurlijk extra kosten in rekening gebracht, deze prijzen worden in overleg met de leverancier bepaald.

Van plan om een paardenbox te installeren en benieuwd naar een prijs op maat van jouw wensen en situatie? Vraag vrijblijvend offertes aan bij erkende vakmannen via het offerteformulier.

Tip: Prijzen vergelijken

Een paardenstal bouwen is niet eenvoudig en vergt het nodige denkwerk. Laat je zeker bijstaan door een ervaren stalbouwer om er zeker van te zijn dat je paard niets te kort komt. Vergelijk verschillende prijsvoorstellen. Zo kies je het aanbod dat het best past bij jouw specifieke situatie en wensen. Vrijblijvend offertes op maat aanvragen kan via onderstaand offerteformulier.

 

 

Online offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kan je makkelijk en snel online offertes aanvragen op maat van jouw project:

 

 

 

 

 

Lees ook
overkapping
terrasoverkapping
houten prieel
Houten prieël
betonnen bloemen
Bloembakken beton
konijnenhok
konijnenhokken
grasmaaiers
Grasmaaiers prijzen
terrastegels
Tuin tegels
konijnenren
konijnenren
tuin opruimen
Tuin opruimen wanneer bezoekers komen
buitentrap
Buitentrap
brievenbussen
Brievenbus inox
tuin aanleggen
Rozenboog
stallenbouw paard
Stallenbouw