Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Grasmaaiers prijzen

Er zijn allerlei grasmaaiers, zowel handmaaiers als maaiers voorzien van een motor, sommige zijn van een zogenaamde opvangbak voorzien. Dit is een bak die het afgemaaide gras direct opvangt zodat men de moeite kan besparen om na het maaien het afgemaaide gras van het gazon af te harken. Er bestaan zelfs automatische grasmaaiers die het gazon als een soort robot afmaaien.

De prijzen van grasmaaiers kunnen sterk variëren per bedrijf. Een bouwmarkt rekent doorgaans een lagere prijs dan die men moet betalen bij een speciaalzaak. Dit prijsverschil kan in sommige gevallen te maken hebben met een kwaliteitsverschil maar dat is niet per definitie het geval.

Maar ook binnen een bedrijf kunnen de prijzen sterk uiteenlopen wat in de meeste gevallen wel te maken heeft met een verschil in kwaliteit van bepaalde grasmaaiers.

Het prijsverschil tussen bedrijven heeft in een groot aantal gevallen eveneens te maken met de hoeveelheid producten die een bedrijf kan of wil inkopen. Is de inkoop groot dan kan het bedrijf in veel gevallen de producten goedkoper aanschaffen wat eveneens een verlaging van de prijs voor de consument tot gevolg kan hebben.

Voor consumenten is het vergelijken van prijzen daarom erg belangrijk. Men dient een afweging te maken van wat men wil. Wil men een duurzaam product dat wel iets duurder is of gaat men voor een koopje en wil men het risico lopen dat het product minder lang meegaat. Verder zal er een keuze gemaakt moeten worden wat het verlenen van service en de garantie betreft.

Lees ook
overkapping
terrasoverkapping
klinkers
Betonklinkers
Nette voortuin
Tuin opruimen wanneer bezoekers komen.
kersen in tuin
Tuin
paardenstal boerderij
Stallenbouw
wilgentenen
Tuin omheining
Houtsoorten
terrastegels
Tuinkussens
kelder plaatsen
Betonblokken
betonwerken
Keerwanden
dolomiet oprit
Dolomiet oprit
betonwerken
Grondverzet