Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Zonnetenten

Veel mensen worden vrolijk wanneer ze lekker in de zon kunnen zitten. Toch kan het soms ook een beetje te veel van het goede worden en wil men even aan de warmte van de zon kunnen ontsnappen. Bovendien wordt te lang in de zon zitten tegenwoordig afgeraden. Door een zonnetent te plaatsen kan men zowel de zonnewarmte tegenhouden als comfortabel buiten zitten. Bovendien zullen de meubels die binnenin huis staan minder snel gaan verkleuren omdat het zonlicht er niet bij kan komen.

De zonnetenten zijn in de meeste gevallen voorzien van gekleurd doek. Aangezien er diverse kleuren verkrijgbaar zijn is er voor iedere persoonlijke smaak wel een zonnetent te vinden. Zelfs wanneer men tijdens een zomerse regenbui buiten wil blijven zitten kan een zonnetent uitkomst bieden. Er zijn immers ook doeken verkrijgbaar in de handel die gemaakt zijn van waterdicht polyester doek. Dit doek is niet alleen bestand tegen neerslag het is bovendien zelfreinigend waardoor men er nauwelijks omkijken naar heeft. Zonnetenten zijn zowel handmatig als met behulp van een elektrisch motortje te bedienen.

De aanschaf van één of meerdere zonnetenten is weliswaar een flinke investering maar hiervoor krijgt men niet alleen een functionele maar ook comfortabele manier van zonwering. Hierdoor worden zonnetenten niet allen gebruikt bij particulieren thuis, ook bedrijven, scholen, kantoren en vele andere instellingen maken hier tegenwoordig steeds meer gebruikt van. Goede zonwering verbetert immers het woon-, werk- en leefcomfort en is mede bepalend voor de sfeer die ergens wordt geschapen, twee vliegen in één klap dus.

Lees ook
overgordijnen
Overgordijnen
zonwering
Verandazonwering
gordijn verduistering
Zonneblinden
gordijnen
Gordijnstoffen
rolgordijnen soorten
Rolgordijnen op maat
knikarm
Knikarm
zonwering
Knikarmschermen
zonwering
Zonwering prijs
verticale lamellen
Verticale lamellen
zonwering
Terrasschermen
zonwering
Zonwering veranda
vliegendeur
Vliegendeuren