Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Voorzetrolluiken

Het plaatsen van voorzetrolluiken kan worden gedaan om de zon of de kou buiten te houden maar ook om het inbrekers moeilijker te maken het huis te betreden. Bovendien kunnen voorzetrolluiken een goede bijdrage leveren aan de isolatie van een gebouw. Niet alleen warmte en kou kunnen worden tegengehouden ook geluid van buitenaf zal door het aanbrengen van voorzetrolluiken aanzienlijk worden gedempt. Kortom: voorzetrolluiken vergroten niet alleen de privacy, ze helpen ook om vervelende invloeden of ongewenste bezoekers van buitenaf buiten de deur te houden.

De eerste voorzetrolluiken moest men handmatig bedienen door middel van een katrol dat de luiken voor het raam of deur liet zakken. Tegenwoordig maakt men echter steeds meer gebruik van elektrisch bedienbare voorzetrolluiken zodat men met één druk op de knop het openen of sluiten van de luiken in werking kan stellen. Mocht men, om wat voor reden dan ook, zonder elektriciteit zitten dan kunnen de voorzetrolluiken eveneens handmatig worden geopend of gesloten/

Door voorzetrolluiken te vervaardigen van weerbestendig materiaal zoals aluminium hebben ze een erg lange levensduur en nagenoeg geen onderhoud. Zelfs voor ventilatie is gezorgd door in de pantsers van de luiken ventilatiesleuven aan te brengen. Men hoeft dus niet bang te zijn dat er geen frisse lucht meer binnen kan komen wanneer de voorzetrolluiken zijn gesloten.

Voorzetrolluiken zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren waardoor men er altijd wel één kan vinden die bij de persoonlijke smaak en –situatie past. Zodat iedereen voor een langere tijd goed beschermd kan wonen, studeren, recreeren en/of werken.

Lees ook
gordijn verduistering
Zonneblinden
rolgordijnen
Rolgordijnen op maat
rolgordijnen
Binnenzonwering
overgordijnen
Overgordijnen
zonwering terras
Zonneluifel
rolgordijnen
Rolgordijnen
no image set
Markiezen
rolluiken
Zonnetenten
zonwering
Knikarmschermen
zonwering
Zonwering prijs
zonwering
Knikarm
zonwering
Terrasschermen