Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Verandazonwering

Op een veranda zitten kan heel aangenaam zijn tot het moment dat het in de zon te warm wordt. Het aanbrengen van een zonwering kan in een dergelijk geval uitkomst bieden. Verandazonwering bestaat uit een zonneluifel die men kan open of sluiten door middel van een (onzichtbare) elektromotor of handmatig.

Zonweringen voor een veranda zijn verkrijgbaar in allerlei formaten zodat men voor elke veranda een passende zonwering kan vinden. De zonweringen bestaan uit een, met textiel overspannen, constructie die gemaakt is van een weerbestendig materiaal (in veel gevallen is dat RVS of aluminium).

Om het beste resultaat te verkrijgen kan men een verandazonwering het beste laten installeren door een gespecialiseerd bedrijf. Op die manier weet men zeker dat het systeem goed is gemonteerd en voorkomt men schade door onkundige installatie. De zonwering kan dan tevens worden aangepast aan de maten en kenmerken van een veranda. Verandazonwering is dus een goed voorbeeld van maatwerk.

Het plaatsen van een verandazonwering is in veel gevallen een grote investering. De levensduur van het product is echter lang en vraag nauwelijks onderhoud. Door de aanschaf van een verandazonwering kan men niet alleen langer van de veranda genieten men heeft ook minder last van zon en warmte in huis.

Het aanbrengen van een verandazonwering heeft een bepalende invloed op het uiterlijk van de tuin en de woning. Door de juiste kleur of design te kiezen kan men deze vorm van zonwering niet alleen als functioneel en comfortabel betitelen maar deze is zeker ook erg decoratief noemen.

Lees ook
zonwering
Terrasschermen
rolgordijnen soorten
Rolgordijnen op maat
rolluiken
Voorzetrolluiken
zonwering terras
Zonneluifel
zonwering
Zonwering veranda
rolgordijnen
Rolgordijnen
gordijnen
Gordijnstoffen
Binnenzonwering
zonwering
Zonwering prijs
rolluiken
Zonnetenten
knikarm
Knikarm
overgordijnen
Overgordijnen