Sichenia

Sichenia. Een naam die de meeste mensen niet zoveel zal zeggen, al heeft het bedrijf de allure die typisch is voor producten uit dit land. In Italië hebben de mensen hart voor de zaak, hun zaak. Dat is bij Sichenia niet anders. De firma begon in de jaren zeventig en is sindsdien gegroeid tot een onderneming met vierhonderd mensen in dienst. Het gamma omvat allerlei soorten tegels. Daarbij maakt het niet uit of je een wand of een vloer wilt bedekken: Sichenia heeft gegarandeerd iets in huis dat perfect bij je wensen aansluit.

De website van het bedrijf is onderverdeeld in een aantal onderdelen. Die verschillende stukken komen ook terug in de bedrijfsfilosofie. Zo is er een groep pagina’s waar alle producten worden tentoongesteld. Daar zijn vier categorieën present: vloertegels (die eventueel ook buiten kunnen worden gebruikt), wandtegels en een tweetal afdelingen met tegels van porselein. Normaal gesproken wordt er met keramiek gewerkt, maar bij Sichenia is er dus veel meer mogelijk.

Een ander deel biedt plaats aan een gigantische fotocatalogus. Perfect om ideeën op te doen en bepaalde tegels in hun natuurlijke omgeving te zien. Een plaatje van één enkele tegel geeft namelijk niet zo’n goed beeld van het uiteindelijke totaalplaatje. Met deze foto’s wordt het een stuk makkelijker om dat beeld in je hoofd de kunnen schetsen.

Als je nog geen enkel idee hebt reikt de firma een aantal indelingen aan. Die kun je zo overnemen en toepassen in je eigen huis, maar misschien roepen ze ook eigen ideeën op. Kortom: Sichenia doet er alles aan om je te helpen bij het realiseren van je droom. Ze bouwen mee aan die droom, laten tussentijds zien hoe het kan gaan worden en leveren alle materialen. Nu nog iemand vinden die kan tegelzetten…

Lees ook
Tegeldragers
houten ondervloer
Ondervloer
keramische tegelvloer
Keramische tegels
cement
cementsluier
Lamelparket
houten ondervloer
Parket schuren
houten vloer
Laminaat plaatsen
keukenvloer
Keukenvloer
traploper
Geïmpregneerd hout
tegels
Carobati
houten vloer
Prijzen laminaat
tegels lijmen
Lijmen tegels