Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Carobati

carobati

De meeste grote steden hebben een meubelboulevard. Vaak zijn er in diezelfde buurt ook bouwmarkten gevestigd. Op die manier heb je alles voor een grote verbouwing, renovatie of herinrichting bij de hand. Zeker voor het sanitair en de keuken, maar misschien ook voor andere ruimtes in de woning, is het handig om daar eveneens een tegelhandel bij te hebben. In België is Carobati een groot naam op dat laatste gebied. Zelf zeggen ze zelfs dat de “weg naar de hemel geplaveid is met tegels van Carobati”.

Of dat zo is valt te betwijfelen: anders moesten daar sporen van zichtbaar zijn. Aan de andere kant: misschien zijn de tegels van Carobati wel zo hemelsblauw dat ze inderdaad niet opvallen. Gezien het gigantische assortiment zou het nog best kunnen. De winkel voert de producten van een aantal grote namen zoals Mirage, Metropol en Marca Corona, maar ook van fabrikanten die niet met een ‘m’ beginnen. Denk daarbij zoal aan Colorker, Inalco en Viva Ceramica.

Carobati doet echter meer dan verkopen alleen. Op hun website zie je het al meteen: er is ook voldoende ruimte voor advies op maat. Met behulp van een grote collectie foto’s kunnen toekomstige klanten inspiratie op doen, voordat ze knopen doorhakken. In de winkel is er eveneens genoeg ruimte om verschillende soorten tegels te bekijken en te bevoelen. Aan de foto’s die online worden gepresenteerd is overigens ook goed te zien dat het een winkel is die zich vooral richt op de betergestelden van deze wereld. Dat wil niet zeggen dat alles even duur is: “Carobati wil zijn cliënteel de passende tegel aanbieden die al zijn verzuchtingen bevredigd, zowel qua stijl, grootte, materiaal als prijskaartje betreft”.

Lees ook
laminaat badkamer
Laminaat badkamer
terras
Vloeren prijzen
vloeren
Vloeren
tegeldragers
Tegeldragers
vloerdelen
Vloerdelen
parket
Parket
mozaïek
Mozaïek
glasmozaïek
Glasmozaïek
klinkers
Betonklinkers
isolatiemateriaal
Vloerisolatie
sichenia
Sichenia
parket schuren
Parket schuren