Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Trappenmakerij

Een trappenmakerij is, zoals het woord al duidelijk zegt, een bedrijf dat trappen vervaardigd. Dit kan met behulp van moderne technieken gebeuren zoals bijvoorbeeld door gebruik te maken van een CNC trappenfrees, maar ook handmatig of door gebruik te maken van oude technieken en gereedschappen kan in de trappenmakerij, indien dat nodig is, een trap worden gemaakt die aan de huidige veiligheidseisen voldoet.

In de meeste gevallen komt een medewerker van een trappenmakerij bij de klant de maten opnemen voor de te vervaardigen trap. Deze gegevens worden in de trappenmakerij ingebracht in een computersysteem dat hiervan een uitslag (dit is een soort plattegrond) van de trap van maakt. Ter controle al de klant hiervan een werktekening ontvangen. Op die manier weten zowel de klant als de medewerkers van de trappenmakerij wat het eindresultaat gaat worden.

Aan de hand van de gemaakte uitslag kan de trappenmakerij bovendien berekenen hoeveel materiaal er voor de productie van deze trap nodig is. Eveneens kan men dan een berekening van de totale kosten maken. Deze gegevens worden eveneens naar de klant gezonden. Gaat deze akkoord dan wordt de opdracht schriftelijk bevestigd en teruggezonden.

Op het moment dat de uitslag is voltooid dan kan men beginnen met het vervaardigen van de trap. De klant kan de gemaakte trap laten plaatsen of deze zelfs in zijn geheel of gedeeltes op komen halen om deze zelfs te monteren. Uiteraard kan men, vaak tegen een meerprijs, de vervaardigde trap of trapdelen ook laten afleveren op de plaats van bestemming.

 

Online offerte aanvragen voor trapwerken

Via onderstaand formulier kan je makkelijk en snel online offertes aanvragen op maat van jouw project:

 

 

 

 

 

Lees ook
trapladder
Trapladders
steektrap
Steektrap
trap-schilderen
Trap schilderen
trapbekleding
Trapbekleding
prijs traphekje
Prijs traphekje
trappen
Trappen
draaitrap
Wenteltrap
draaitrap
Draaitrap
trappen prijzen
Trappen prijzen
traploper
Traploper
trappen maken
Trappen maken
personenlift
Personenlift