Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Trappen prijzen

trappen prijzen

Een trap laten maken kost uiteraard geld. Naast het materiaal dat men voor de vervaardiging van de trapnodig heeft, zullen er ook bijvoorbeeld arbeidskosten, transportkosten en dergelijke in rekening worden gebracht.

Een trap kan van verschillende materialen worden vervaardigd zoals hout, metaal en (natuur)steen. Afhankelijk van het gebruikte materiaal kan de prijs van de trap aanzienlijk verschillen. Een trap die gemaakt si van hout zal in veel gevallen minder duur zijn dan een trap vervaardigd van natuursteen. Natuursteen is namelijk een zeldzaam product dat heel arbeidsintensief dient te worden gewonnen en gebruiksklaar worden gemaakt. Hout, ook hardhout, is vaak eenvoudig te verkrijgen en te verwerken zodat dit minder kosten met zich meebrengt.

Evenals het materiaal kan ook de soort trap de prijs aanzienlijk beïnvloeden. Wanneer men een rechte trap wil van hout zonder dat er allerlei draaien in zitten of allerlei versierselen moeten worden aangebracht. Kortom: is het maken van de trap arbeidsintensief en/of worden er materialen gebruikt die erg prijzig zijn dan kan de klant dit terugvinden op de eindnota.

Voordat de trap in productie wordt genomen zal een trappenmakerij altijd eerst een offerte uitbrengen. Zo weten beide partijen wat men kan verwachten qua prijs. De opdracht wordt pas als officieel beschouwd wanneer de klant een schriftelijke opdracht heeft gedaan. Wil men zeker zijn van een juiste prijs voor een trap dan kan men verschillende bedrijven benaderen voor het maken van een offerte. Het bedrijf dat met de meest gunstige offerte komt zou dan de definitieve opdracht kunnen krijgen.

 

Online offerte aanvragen voor trapwerken

Via onderstaand formulier kan je makkelijk en snel online offertes aanvragen op maat van jouw project:

 

 

 

 

 

Lees ook
trapbekleding
Trapbekleding
trapladder
Trapladders
trappen maken
Trappen maken
trappen
Trappen
draaitrap
Draaitrap
draaitrap
Wenteltrap
trap-schilderen
Trap schilderen
steektrap
Steektrap
personenlift
Personenlift
traploper
Traploper
trapleuning
Trapleuningen
draaitrap
Spiltrap