Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Trapbekleding

trapbekleding

Hoewel een trap in huis niet de hele dag door wordt belopen is het wel nodig om deze te beschermen tegen slijtage en/of geluidshinder. Men kan hiervoor een aantal verschillende materialen gebruiken zoals tapijt, laminaat, sisal, natuursteen en traanplaat. Een bekleding wordt verder op een trap aangebracht voor de veiligheid en het comfort. Door antislipmaterialen te gebruiken glijdt men minder snel uit terwijl bijvoorbeeld tapijt ook nog een voor warme voeten zorgt. Vandaag de dag is het bekleden van de trap weer helemaal in maar is bovenal ook erg mooi.

Het maakt niet uit of men een open of een gesloten trap heeft: bekleden kan altijd. Voor iedere trap en voor iedere situatie is wel een passende bekleding te vinden. Welke men neemt is afhankelijk van de persoonlijke smaak en de verwachtingen die men van een trapbekleding heeft. Wanneer men voor comfort kiest en geluid wil dempen dan is tapijt een goede optie terwijl natuursteen of hout eerder worden gekozen vanwege hun stijlvolle uitstraling.

Wil men geen volledige bekleding van de trap dan kan men ook kiezen voor een loper of halve maanvormige trapbekleding van tapijt of metaal. Men dient dan wel eerst na te gaan of de trap (nog) in een goede staat is omdat anders wellicht lelijke stukken zichtbaar zullen blijven. Het voordeel van een volledige trapbekleding is dat deze kan worden doorgetrokken naar andere ruimtes dan alleen de traphal. Hiervoor kan men vast tapijt, of kokos nemen maar ook vinyl of linoleum is niet ongewoon te noemen.

 

Online offerte aanvragen voor trapwerken

Via onderstaand formulier kan je makkelijk en snel online offertes aanvragen op maat van jouw project:

 

 

 

 

 

Lees ook
trappen maken
Trappen maken
trapleuning
Trapleuningen
prijs traphekje
Prijs traphekje
trappen
Trappen
trappen prijzen
Trappen prijzen
draaitrap
Draaitrap
draaitrap
Wenteltrap
steektrap
Steektrap
buitentrap
Buitentrap
Trappenmakerij
traploper
Traploper
trapladder
Trapladders