Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Trapladders

Voor klussen boven de reikwijdte van de armen kan men een trapladder gebruiken. Dit is een trap die men kan uitklappen en waarbij een plateau is bevestigd tussen de twee delen. Doordat de trapladder in de vorm van de letter A is vervaardigd wordt er een stabiele en stevige werksituatie gecreëerd. Trapladders zijn in allerlei lengtes verkrijgbaar zodat men ze voor veel verschillende werkzaamheden in kan zetten. Voor extra stabiliteit zijn sommige ladders, waarmee op enkele meters hoogte werkt, verbreed. Dit voorkomt omvallen en wegglijden van de trapladders.

Hoewel men vroeger de trapladders vooral van hout vervaardigde, worden heden ten dage in de meeste gevallen van staal gemaakt. Dit materiaal is sterk en heeft bovendien een langere levensduur dan een trapladder die gemaakt is van hout. Er gelden tegenwoordig strenge eisen voor het produceren en gebruiken van trapladders. Zo moeten ze voorzien zijn van een beveiliging die ervoor zorgt dat de twee delen niet van elkaar kunnen wijken. Verder mag men niet van de treden kunnen schuiven doordat ze te glad of te smal zijn. De treden zijn daarom meestal voorzien van een antisliplaag of een ribbelprofiel waardoor de voeten niet weg kunnen glijden.

Doordat trapladders kunnen worden dubbelgevouwen zijn ze eenvoudig te vervoeren zodat bijvoorbeeld huisschilders, timmerlieden en andere vakmensen ze eenvoudig mee kunnen nemen naar een project. De meeste trapladders zijn gemaakt van een materiaal dat stevig maar toch licht van gewicht is. Hierdoor hoeft men niet met een zware last te sjouwen wanneer de trapladder gebruikt wordt.

 

Online offerte aanvragen voor trapwerken

Via onderstaand formulier kan je makkelijk en snel online offertes aanvragen op maat van jouw project:

 

 

 

 

 

Lees ook
draaitrap
Draaitrap
trappen
Trappen prijzen
trap-schilderen
Trap schilderen
buitentrap
Buitentrap
traploper
Trapbekleding
steektrap
Trapleuningen
trap
Trappen maken
trappen
Trappen
draaitrap
Spiltrap
draaitrap
Wenteltrap
trappen
Trappenmakerij
traplift
Personenlift