Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Terrasplanken

Een terras is een plek in de tuin geworden waaraan men steeds meer aandacht is gaan besteden. Het terras heeft immers steeds meer de functie gekregen van een verlengde van de woning te zijn. De aankleding van een terras is daarom steeds belangrijker geworden.

Het opbouwen van een terras kan men doen door gebruik te maken van verschillende soorten materialen. Zo kan men kiezen voor steen, kunststof of hout. Maar ook de vorm van het gebruikte materiaal is heel divers. Er zijn tegels, planken en strooisel te verkrijgen om een terras mee te bekleden.

Een veel gebruikte manier om een terras mee aan te kleden is het gebruik van terrasplanken. Dit kunnen planken zijn van hout maar ook kunnen ze van kunststof zijn vervaardigd. De terrasplanken geven het terras een natuurlijke en verzorgde uitstraling zonder dat men er veel onderhoud aan hoeft te plegen. Het hout is meestal geïmpregneerd en hoeft dus niet elk jaar opnieuw te worden geschuurd en in de beits worden gezet. Kunststof terrasplanken zijn naast het schoonmaken nagenoeg vrij van onderhoud. Bovendien kunnen terrasplanken mits ze goed zijn aangebracht en goed worden schoongehouden een lange levensduur tegemoet zien. Wanneer men zorgt dat er geen water op de planken kan blijven staan, door het terras te laten aflopen, dan kunnen ze niet worden aangetast door regenwater.

Terrasplanken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout en in verschillende lengtes. Vaak gaat het dan om hardhout dat al is voorbehandeld. Kunststofplanken zijn eveneens verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en kwaliteiten.

 

Offertes ontvangen voor een nieuw terras

Een nieuwe terras of oprit laten aanleggen door een gespecialiseerd aannemer? Via onderstaand formulier kan je online prijsaanvragen indienen bij gespecialiseerde aannemers actief in jouw regio. Nadat het formulier is ingevuld kunnen maximaal 3 verschillende aannemers een voorstel indienen.

 

 

 

 

 

Lees ook
Bankirai terras
Bankirai terras
terrastegels
Terrasvloeren
terras
Leistenen
klinkers
Betonklinkers
terras
Vlonderplanken
terras
Terras
terras
Vlonder
terras stenen
Natuursteen terras
terrasplanken
Kunststof terrasplanken
terrastegels
Tuintegels
overkapping
terrasoverkapping
luxe badkamer
Luxe badkamer