Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Dakpannen grijs

Wil jij graag een subtiele manier om jouw woning anders te maken dan de andere huizen in de straat? Overweeg dan eens grijze dakpannen. Lees hier meer over grijze dakpannen en de prijsbepalers.

Offerte aanvragen

 

Over grijze dakpannen

Dakpannen grijs

Dakpannen zijn er in veel soorten en maten. Naast verschillende vormen kunnen dakpannen ook uit verschillende materialen bestaan: beton of diverse soorten klei. Bovendien zijn sommige soorten dakpannen voorzien van een speciale afwerklaag die de pan moet beschermen tegen verwering en de invloeden van weer en wind. Er zijn zelfs dakpannen die volgens een speciaal procedé worden gebakken om zo een bijzondere kleur of uiterlijk te krijgen.

 

 

Prijs grijze dakpannen

De prijs die men moet betalen voor een bepaalde soort dakpan is daarom ook afhankelijk van verschillende factoren. Niet alleen spelen de prijs voor de grondstoffen, die voor de productie van de dakpannen, worden gebruikt een belangrijke rol, ook het productieproces zelf kan de prijs van een dakpan soms aanzienlijk opvoeren. Men kan als regel stellen dat hoe meer handelingen er moeten worden verricht voor de vervaardiging van een dakpan, hoe meer dit de prijs zal doen laten stijgen. Hierbij komen dan ook de speciale behandelingen van de dakpannen om de hoek kijken.

Worden er bovendien veel dakpannen van eenzelfde soort geproduceerd dan kan dit de prijs soms gunstig beïnvloeden. Men kan immers vaak goedkoper de grondstoffen inkopen omdat dit in grotere hoeveelheden gebeurt. Uiteraard zijn machinaal geproduceerde dakpannen goedkoper dan die waaraan handmatig werk is verricht.

De staat van de dakpannen speelt evenals de plaats waar men de pannen koopt ook een belangrijke rol bij het bepalen van de prijs die ervoor moet worden betaald. Koopt men tweedehandse dakpannen dan kan dit geld besparen ook de aanschaf bij een discounter voor bouwmaterialen.

 

 

Grijze dakpannen plaatsen? Vertrouw op een vakman!

Wil je graag grijze dakpannen laten plaatsen? Laat deze klus dan over aan een ervaren vakman. Hij beschikt zowel over voldoende ervaring als over de nodige hoogtebeveiliging en materialen om jouw dak van nieuwe dakbekleding te voorzien.

Vul het onderstaande offerteformulier in om een beroep te doen op de expertise van een ervaren dakwerker. Ontvang binnen enkele werkdagen gratis offertes en advies op maat van vakmannen uit jouw buurt.

 

Online offerte aanvragen voor dakwerken

Via onderstaand formulier kan je makkelijk en snel online offertes aanvragen op maat van jouw project:

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook
dakisolatie frontpage
Dakisolatie: prijs en rendement
afdak
Afdak maken
Bakgoot frontpage
Bakgoot
Dakrenovatie frontpage
Dakrenovatie
lichtkoepel
Lichtstraten
golfplaten
Eternit golfplaten
dakbedekking
Overzetdaken
wanneer dak vervangen
Wanneer dak vernieuwen?
Schuin dak
Hellend dak
dakpannen
Dakpanplaten
Dakpannen
Dakpannen
dak
Dakdoorvoer