Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Dakvenster

 

Hoewel je het misschien niet zou zeggen heeft bijna elk huis wel één of meerdere dakramen. Dat kunnen hele kleine dakramen zijn om wat licht binnen te krijgen op een vliering of bergzolder, maar er zijn ook hele grote dakvensters verkrijgbaar. Het fijne eraan is dat je ze in elk schuin dak kunt plaatsen.

Ga meteen naar:
Prijs dakvenster
Offerteformulier

 

Dakvensters: aanbod

dakvenster

Zoals gezegd zijn dakramen er in allerlei soorten en maten. Over het algemeen zijn ze wel hoger dan dat ze breed zijn, of zijn deze twee maten gelijk (vierkant). Het bekendste merk op het gebied van dakvensters is Velux.

Voor dakvensters bestaan er tal van accessoires. Denk bijvoorbeeld aan zonwering (aan de buitenzijde), een stukje luxaflex of een ingebouwd rolgordijn. Het is tevens mogelijk om een dakraam, of een hele serie zo je wilt, via een aantal elektrische motors laten openen en sluiten. Een perfecte oplossing voor dakvensters waar je (bijvoorbeeld vanwege de hoogte) moeilijk bij kunt.

Dakvensters: prijzen

Een gewoon wentelend dakraam van standaard formaat (114 – 118 cm) kost ongeveer € 400 (excl. btw & plaatsing). Het type venster en het formaat, bepalen uiteraard mee de totaalprijs. Ook het comfortniveau dat je kiest, speelt een rol. Afwerkingsopties zoals dubbele beglazing, duurdere houtsoorten, elektrische bediening of de plaatsing van rolgordijnen stuwen de prijs verder de hoogte in.

 

TIP: vertrouw op de expertise van een vakman

Wil je een dakraam plaatsen? Besef dan wel dat er een stuk van de isolatie en dakbedekking gedeeltelijk zal moeten worden weggehaald. Daarom raden wij aan om deze klus uit te besteden aan een ervaren vakman. Vul het onderstaande offerteformulier gratis en vrijblijvend in en ontvang vrijblijvend offertes op maat van jouw project.

 

 

Online offerte aanvragen voor dakwerken

Via onderstaand formulier kan je makkelijk en snel online offertes aanvragen op maat van jouw project:

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook
dakbedekking
Overzetdaken
zandstraalfolie
Zandstraalfolie
Sneldek
Sneldek
verticale lamellen
Verticale lamellen
open raam
Afvoergaatjes in een raam: waarvoor dient het?
overgordijnen
Overgordijnen
dakisolatie frontpage
Dakisolatie: prijs en rendement
dakpannen
Dakpanplaten
dak isoleren langs binnen
Dak isoleren langs binnen
raam op een kier
Zendow
Bakgoot frontpage
Bakgoot
aluminium raam
Hoe aluminium ramen onderhouden?