Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie is uitermate geschikt is om bijvoorbeeld ramen of wanden te blinderen. Hierdoor kan niemand door het glas naar binnen kijken terwijl er wel ruimte blijft voor het (zon)licht om binnen te komen. Door letters of logo’s uit de zandstraalfolie te snijden kunnen bedrijven de folie eveneens gebruiken als aanduiding van de bedrijfsnaam of het maken van reclame. Maar ook het aanbrengen van het bedrijfslogo op de glasgevel van het pand of de deur van een spreekkamer kan het bedrijf een stijlvolle uitstraling geven. Bijkomend voordeel van het plakken van zandstraalfolie is het veiligheidsaspect: men zal een glazen wand, raam of deur nu eenmaal sneller opmerken wanneer deze is voorzien van een matterende laag.

Zandstraalfolie wordt vaak op verzoek van een bedrijf gemaakt en kan daarom helemaal worden aangepast aan de huisstijl van het bedrijf, de persoonlijke smaak van de eigenaar enzovoorts.

Het aanbrengen van de zandstraalfolie kan gebeuren door het bedrijf dat deze heeft geproduceerd of door de klant zelf. In dit laatste geval zal de folie, indien gewenst, van een applicatiefolie worden voorzien nadat de productie is voltooid. Het aanbrengen van de zandstraalfolie zal daardoor heel eenvoudig kunnen worden uitgevoerd.

Naast bedrijven maken ook steeds meer particulieren gebruik van zandstraalfolie. Ze doen dit om meer privacy te verkrijgen of om dienst te doen als veiligheidsmarkering. Zandstraalfolie is voor deze doelgroep verkrijgbaar in bouwmarkten en warenhuizen. De folie is dan zowel uni als met diverse designs te koop. Voor elke situatie is dus wel een passende zandstraalfolie te vinden.

Lees ook
afsluiters
Kogelkraan
prijs beton
Prijs beton
stortbeton
Stortbeton
wat betekent moffelen
Wat betekent moffelen?
aluminium ramen voordelen
Aluminium ramen: Voordelen?
betonwerken
Architectonisch beton
vals plafond
Systeemplafond
expansievat
expansievat
dakvenster frontpage
Dakvenster
gipsplaten
Gipsplaten
zendow pvc raam
Zendow
polycarbonaat
Polycarbonaat