Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Toilet: inrichting & accessoires

De inrichting van het toilet is voor velen het uitgelezen moment om eens creatief aan het werk te gaan. Het kleine kamertje is de ideale plaats om net iets extravaganter te werk te gaan. Op zoek naar inspiratie voor je toilet? Lees dan gerust even verder.

 

toilet

 

Toilet inrichten

We vertoeven doorgaans minder op het toilet, dan in de slaapkamer, living of keuken. Daarom is het toilet de ideale plaats om een andere richting uit te gaan wat het design betreft.

Je kan het toilet goedkoop inrichten, maar er ook een leuke plek van maken en uitbreiden met de nodige accessoires om dit te realiseren. Maar wat komt er allemaal kijken bij de inrichting van het kleine kamertje?

Vernieuwen sanitair

Ben je van plan om de volledige ruimte te vernieuwen? Dan zoek je wellicht ook naar een nieuwe toiletpot of ander sanitaire benodigdheden zoals een lavabo en/of spiegel. Tip: Een hangende toiletpot heeft een modernere look en is ook veel hygiënischer omdat de ruimte makkelijker te onderhouden is!

 

Opfleuren van de kleuren

Het toilet is de ideale plaats om iets geheel onverwachts te doen. Al eens gedacht om de muren van het toilet te voorzien van een flashy kleur? Een andere mogelijkheid is om de toiletruimte in te richten volgens een thema. Om je een idee te geven: “zee en strand”. Door te combineren met zandkleuren, attributen met schelpen, een blauwe wc-mat en blauwe verf voor het plafond, ben je al een heel eind op weg.

Andere leuke thema’s waar je over kan nadenken zijn onder meer:

  • Romantisch: Roze kleuren, attributen met hartjes, …
  • Blacklight: Donkere kleuren, gewaagd, maar zeker uniek!
  • Bloemen: Frisse kleuren, bloemenmotieven, …

Mits voldoende creativiteit, is er voor elk budget wel iets mogelijk! Wil je met tegelmotieven werken? Dan is vinyl een goedkopere optie om dezelfde look te kunnen bekomen. Vergelijken is hier dus de boodschap!

Kleine ruimte groter maken

Veel mensen hebben een benauwd gevoel bij het bezoeken van het toilet. Het is immers in de meeste gevallen ook een kleine ruimte. Je kan de ruimte groter doen lijken door lichte kleuren te gebruiken in combinatie met spiegels. De eerste stap blijft natuurlijk om na te denken welke sfeer je in het kamertje wilt brengen.

 

De leukste accessoires!

Een toilet wordt pas echt leuk als ze voorzien is van de juiste accessoires. Onderstaand lijstje met accessoires kan je alvast opnemen in de planning:

  • WC-rol houder
  • WC-borstel
  • Handdoekring of haakje
  • Leuke handdoekjes en zeepjes
  • Handgreep
  • Spiegel(s) en of Make-up spiegel

 

 

Tip: Vergelijk prijzen

Wil je werken laten uitvoeren in de badkamer? Of het nu gaat om het vernieuwen van het sanitair, het plaatsen van een nieuw badkamermeubel, een volledige badkamerrenovatie, … Ga steeds te rade bij verschillende vakmannen. Zo kan je niet alleen prijzen, maar ook termijnen, werkwijzen, … vergelijken. Vrijblijvend offertes aanvragen kan via onderstaand offerteformulier.

 

Badkamer & sanitair: Offertes aanvragen

Via onderstaand formulier kan u online offertes aanvragen bij geregistreerde vakmannen die gespecialiseerd zijn in algemene badkamerwerken, tegelwerken en sanitair. De beste kwaliteit aan de scherpste prijs: Materialen, realisaties en prijzen vergelijken was nog nooit zo makkelijk!

✓ Gratis, vrijblijvend en snel online aanvragen.
✓ Transparant prijzen, aannemers en materialen vergelijken.
✓ Interieurdesigner werkt samen met 2500+ regionale bedrijven. Jaarlijks 10.000+ afgehandelde opdrachten.


 

 

 

 

 

Lees ook
douchedeur
Douchedeur
infrarood sauna
Infraroodcabine
glazen douchedeur
Glazen douchedeur
badkamer tips
Badkamer renovatie checklist
douchewand
Douchewand
badkamer
toiletpot
Toiletpot
sauna
Stoombad / Stoomcabine / Hammam
douchekoppen
Douchekop
douchescherm
Douchescherm
Hoekbad
badwand
Badscherm