Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Whirlpool (bubbelbad / jacuzzi)

De moderne badkamer lijkt hoe langer hoe meer op een echte wellness ruimte. Inbouwbaden werden eerst vervangen door losstaande badkuipen. Vervolgens kwam meer en meer luxe en comfort op de markt.

Een simpele toevoeging van LED lampen die van kleur veranderen kan uw badkamer ervaring helemaal veranderen, om nog maar te zwijgen van alle decoratieve veranderingen een badkuip of badkamer hebben ondergaan.

 

jacuzzi

 

Moderne badkamer is een Wellness ruimte

Een badkamer wordt hoe langer hoe belangrijker in ons dagelijks leven. Het dient meer dan je alleen te wassen in de badkamer: we willen ook meer en meer genieten. Design en functionaliteit gaan hand in hand bij het renoveren van een badkamer.

Een relaxatie ruimte begint vanuit esthetisch oogpunt: Badmeubels moeten passend zijn, er moet gedacht worden aan een originele lichtbron en ook badkamerspiegels mogen niet ontbreken.

Uiteraard hoort daar ook een functioneel bad bij, zoals een Whirlpool. Een bubbelbad (of jacuzzi of Whirlpool) is een verwarmd bad van ongeveer 37° Celsius waar bellen in gevormd worden. Dankzij een massagebad kan je telkens opnieuw genieten van een momentje rust en relaxatie. Deze onderwatermassage gebeurd door middel van luchtbellen of waterstralen.

Wist je dat … Jacuzzi eigenlijk een handelsnaam is die door een fabrikant van bubbelbaden werd gebruikt.

 

Massagebad

Een massagebad is voorzien van zogenaamde jets op de bodem en rugzijde. Daaruit wordt dan lucht of water geblazen. De kracht waarmee dit gebeurd kan je instellen zodat je zelf bepaald hoe de massage aanvoelt.

De prijs van een bubbelbad is afhankelijk van het systeem (lucht-massage of watermassage), het aantal jets, de grootte van de badkuip en de verschillende bijkomstige opties (onderwaterverlichting, geluidsprekers, kleuren- en aromatherapie) die je er bij wilt.

Tip: Een massagesysteem installeren in een bestaand bad is ook mogelijk en veel goedkoper!

 

Whirlpool onderhouden

Een massagebad moet steeds voldoende kunnen ventileren en de pomp moet bereikbaar blijven. Je kan een waterverzachter gebruiken om kalkaanslag in de jets te vermijden.
De jets moeten ook onderhouden worden. Afhankelijk van het systeem kan het gaat om jets die je kan losdraaien, of jets die na gebruik kunnen droog geblazen worden om zeepresten ook volledig te verwijderen. Andere baden zijn voorzien van een systeem dat zorgt voor naspoeling en ontsmetting.

Alles bij elkaar beschouwd zijn bubbelbaden vrij onderhoudsvriendelijk. Het spreekt voor zich dat een hottub of whirlpool buitenshuis, een veel intensiever onderhoud zal vergen.

 

 

Tip: Vergelijk prijzen

Wil je werken laten uitvoeren in de badkamer? Of het nu gaat om het vernieuwen van het sanitair, het plaatsen van een nieuw badkamermeubel, een volledige badkamerrenovatie, … Ga steeds te rade bij verschillende vakmannen. Zo kan je niet alleen prijzen, maar ook termijnen, werkwijzen, … vergelijken. Vrijblijvend offertes aanvragen kan via onderstaand offerteformulier.

 

Badkamer & sanitair: Offertes aanvragen

Via onderstaand formulier kan u online offertes aanvragen bij geregistreerde vakmannen die gespecialiseerd zijn in algemene badkamerwerken, tegelwerken en sanitair. De beste kwaliteit aan de scherpste prijs: Materialen, realisaties en prijzen vergelijken was nog nooit zo makkelijk!

✓ Gratis, vrijblijvend en snel online aanvragen.
✓ Transparant prijzen, aannemers en materialen vergelijken.
✓ Interieurdesigner werkt samen met 2500+ regionale bedrijven. Jaarlijks 10.000+ afgehandelde opdrachten.


 

 

 

 

 

Lees ook
moderne badkamer
Badkuip kopen: Laat je inspireren
douchekop
Douchekop kopen
infraroodverwarming
Infraroodstralers
badkuip
Badkuip: welke moet je kiezen?
badkamer vernieuwen
Kostprijs van een badkamerrenovatie
sauna
Stoombad / Stoomcabine / Hammam
inloopdouche
Inloopdouches
sauna thuis
Zelfbouw sauna
douchekoppen
Douchekop
toiletpot
Toiletpot
infrarood sauna
Infraroodcabine
badkamer-betegelen
Badkamer betegelen