Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Badkamer verbouwen

badkamer verbouwen

Op het moment dat een badkamer verbouwt moet worden dan kan men hiervoor een aannemer in de arm nemen. Echter, het is voordeliger om zoveel mogelijk klussen zelf te doen. Immers elk uur dat de aannemer in de badkamer bezig is kost geld terwijl elk uur dat je zelf erin bezig kan zijn spaart geld uit. Een ander voordeel van het zelf uitvoeren van de verbouwing van de badkamer is de vrijheid om uit alle merken en winkels te kunnen kiezen. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van speciale aanbiedingen of reclameacties en dus geld te besparen. Bovendien kan men dan ook het internet afstruinen voor leuke aanbiedingen of koopjes. Dit in tegenstelling tot de vakman. Hoewel hij wel te maken heeft met zogenaamde inkoopkortingen is zijn keuze meestal toch beperkt tot een bepaald aantal merken of bedrijven.

Door zelf alles te doen of te regelen wat mogelijk is en het overige werk aan de aannemer over te laten levert een unieke mix op. Men kan dan toch gebruik maken van allerlei koopjes en voordelen terwijl de aannemer zijn deskundigheid ten toon kan spreiden voor de overige zaken. Zo is het, zelfs voor een beginnende doe-het-zelver, goed te doen om bijvoorbeeld de oude badkamer eruit te slopen en de rommel die dit oplevert op te ruimen. Men moet echter van te voren goed met de aannemer afspreken wie precies wat doet. Op deze manier kan men (eventueel in samenspraak met de vakman) een soort werkrooster in elkaar zetten.

Badkamer & sanitair: Offertes aanvragen

Via onderstaand formulier kan u online offertes aanvragen bij geregistreerde vakmannen die gespecialiseerd zijn in algemene badkamerwerken, tegelwerken en sanitair. De beste kwaliteit aan de scherpste prijs: Materialen, realisaties en prijzen vergelijken was nog nooit zo makkelijk!

✓ Gratis, vrijblijvend en snel online aanvragen.
✓ Transparant prijzen, aannemers en materialen vergelijken.
✓ Interieurdesigner werkt samen met 2500+ regionale bedrijven. Jaarlijks 10.000+ afgehandelde opdrachten.


 

 

 

 

 

Lees ook
badkamer renoveren tips
Stappenplan renovatie badkamer
moderne badkamer
Badkuip kopen: Laat je inspireren
badkamer met instapdouche
Instapdouche in bestaande badkamer
sauna
Stoombad / Stoomcabine / Hammam
douchegordijn
Douchegordijn
zelf verbouwen
Zelf verbouwen
jacuzzi
Whirlpool (bubbelbad / jacuzzi)
badkamer tips
Badkamer renovatie checklist
gipsblok
Blokkenspel
Hoekbad
bidet
Bidet of Douche WC?
douchewand
Douchewand