Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Kijkwoning

kijkwoning

Voor iedereen die een woning gaat kopen die nog gebouwd of eventueel gerenoveerd moet worden is het vaak lastig om te kunnen bepalen hoe een dergelijke woning er daadwerkelijk uit zal gaan zien. Men krijgt weliswaar plattegronden te zien maar dat is toch net even iets anders dan een woning in werkelijkheid. Zelfs met, door de architect, vervaardigde computeranimaties van de toekomstige woning heeft men lang niet altijd de juiste voorstelling kunnen maken van bepaalde aspecten binnen de woning.

Een kijkhuis kan in dergelijke gevallen een goede oplossing zijn. Kijkwoningen zijn reeds voltooide woningen die gebaseerd zijn op dezelfde of bijna dezelfde bouwtekeningen en ontwerpen als de woning die men van plan is te gaan kopen. Door in een kijkwoning rond te lopen en overal goed te kijken krijgt men een betere indruk van wat er in de toekomst verwacht kan worden.

Zo ziet men bijvoorbeeld hoe de lichtinval is (heeft men wel voldoende daglicht in de vertrekken), het effect van een bepaalde vorm van een vertrek en de ligging van bijvoorbeeld de badkamer of een keuken. Nadat men deze indrukken heeft opgedaan kan men zich beter op de inrichting van de woning gaan richten.

Steeds meer mensen maken gebruik van het bezichtigen van kijkwoningen. Maar ook steeds meer projectontwikkelaars geven hun klanten de kans om, voor de koop, een woning te gaan bezichtigen. Op die manier krijgen ook zij later minder vragen en/of klachten over aspecten die de klant niet van de bouwtekening of de plattegrond heeft kunnen aflezen.

 

Lees ook
jouw verhuis goed geregeld
Jouw verhuis goed geregeld
gevelreiniging
Gevel reinigen
uw woning te koop zetten of zelf verkopen
Uw woning te koop zetten, of zelf verkopen?
vouwgordijn
Vouwgordijnen
tuin opruimen
Tuin opruimen wanneer bezoekers komen
tips verkopen woning
15 tips bij het verkopen van een woning
de juiste prijs voor je woning
De juiste prijs voor je woning
bardage
Bardage
arduin dorpels
Arduin dorpels
inbouwhaard
Inbouwhaarden
gipsblok
Blokkenspel
arduin
Arduin