Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Woning verbouwen

Wanneer een woning te klein dreigt te worden dan heeft men een aantal opties waaronder op zoek gaan naar een nieuwe woning of de bestaande woning dusdanig verbouwen dat er meer ruimte wordt gecreëerd. Talloze mensen kiezen voor het laatste en vaak niet alleen omdat er gebrek is aan ruimte. Soms zijn ze gewoon toe aan een nieuwe badkamer of keuken.

Iemand die erg handig is doet veel van een dergelijke verbouwing vaak zelf. Dit bespaart in de kosten en bovendien is men niet gebonden aan de leveranciers van bijvoorbeeld een aannemer. Men kan op zoek gaan naar juist die spullen waar men altijd al van droomde. Verder kan men gebruik maken van reclameacties of koopje in winkels of op het internet. Dit in tegenstelling tot wanneer men alles via een aannemer moet aanschaffen, dan is de keuze veel meer beperkt.

Maar ook mensen die minder handig zijn kunnen een aantal klussen prima uitvoeren zoals het slopen van de oude badkamer of keuken. Het puin dat dit werk oplevert kunnen ze dan eveneens zelf afvoeren. Zo besparen ze op kostbare uren die de aannemer anders in rekening moet brengen. Bovendien kan men wanneer men eerst een beetje rondsnuffelt, in allerlei winkels en op het internet, vaak veel geld besparen doordat men stuit op interessante aanbiedingen. Het verbouwen kan daardoor wat minder duur uitvallen dan voorheen gedacht was. Het is vaak wel wat extra moeite maar in de meeste gevallen levert vergelijken van prijzen en goed rondkijken een aardig bedrag op.

Lees ook
verbouwen werf
Zelf verbouwen
houten constructie
Huis verbouwen
bouwplannen
onderhoudsplan
cement
cementsluier
plan verbouwing uittekenen
Hoe start je met een verbouwing?
betonwerken
Sloopwerken
gevel stenen metselverband
Metselverbanden
glas blokken
Blokkenspel
bouwen
Verbouwen
handdoeken badkamer
Badkamer verbouwen
betonwerken
Keerwanden
luxe badkamer
Luxe badkamer