Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Blokkenspel

gipsblok

Als kind heeft bijna iedereen wel eens met blokken gespeeld. Naast hoge torens werden er diverse bouwsels van gemaakt. Het blokkenspel zorgde toen voor urenlang speelplezier. Maar ook als volwassene heeft men nog regelmatig te maken met blokken en het bouwen ermee. Zeker wanneer men een verbouwing wil gaan uitvoeren is de kans groot dat er blokken in het spel komen.

Bij het optrekken van een niet dragende tussenwand kan er namelijk heel goed gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld gipsblokken. De wand wordt dan erg stevig, is eenvoudig te plaatsen en te bewerken en kan, indien nodig, later weer zonder al te veel moeite worden afgebroken en verwijderd.

Maar ook bij het maken van een wand in een douche kunnen blokken goed kun dienst bewijzen. Door hiervoor glazen blokken te gebruiken krijgt men een heel ruimtelijk effect in de badkamer. De blokken zijn gemaakt van veiligheidsglas dus ook erg stevig. Een wand van glas is erg tijdloos en kan daardoor jarenlang meegaan.

Een muurtje van betonblokken is snel en eenvoudig te plaatsen. De blokken zijn gemakkelijk te verwerken maar toch stevig waardoor men gegarandeerd is van een lange levensduur.

Door blokken te gebruiken tijdens een bouwproject krijgt men vaak een strak maar toch speels effect. Dit is handig want daardoor kan men qua inrichting ook nog alle kanten uit. Van strak modern tot klassiek, alles is mogelijk. Wil men overigens de blokken in het interieur laten terugkomen dan is dit tegenwoordig heel goed mogelijk door allerlei blokvormige meubels en decoraties.

Lees ook
badkamer verbouwen
Badkamer verbouwen
vouwgordijn
Vouwgordijnen
Cementsluier
inbouwhaard
Inbouwhaarden
arduin reinigen
Arduin reinigen
veranda voorbeeld
Veranda bouwen
huis verbouwen
Huis verbouwen
arduin dorpels
Arduin dorpels
schilderen onderhoud
Onderhoudsplan
bouwen
Verbouwen
gevelbekleding
Gevelbekleding
gevelreiniging
Gevelreiniging