Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Blokkenspel

Als kind heeft bijna iedereen wel eens met blokken gespeeld. Naast hoge toren werden er diverse bouwsel van gemaakt. Het blokkenspel zorgde toen voor urenlang speelplezier. Maar ook als volwassene heeft men nog regelmatig te maken met blokken en het bouwen ermee. Zeker wanneer men een verbouwing wil gaan uitvoeren is de kans groot dat er blokken in het spel komen.

Bij het optrekken van een niet dragende tussenwand kan er namelijk heel goed gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld gipsblokken. De wand wordt dan erg stevig, is eenvoudig te plaatsen en te bewerken en kan, indien nodig, later weer zonder al te veel moeite worden afgebroken en verwijderd.

Maar ook bij het maken van een wand in een douche kunnen blokken goed kun dienst bewijzen. Door hiervoor glazen blokken te gebruiken krijgt men een heel ruimtelijk effect in de badkamer. De blokken zijn gemaakt van veiligheidsglas dus ook erg stevig. Een wand van glas is erg tijdloos en kan daardoor jarenlang meegaan.

Een muurtje van betonblokken is snel en eenvoudig te plaatsen. De blokken zijn gemakkelijk te verwerken maar toch stevig waardoor men gegarandeerd is van een lange levensduur.

Door blokken te gebruiken tijdens een bouwproject krijgt men vaak een strak maar toch speels effect. Dit is handig want daardoor kan men qua inrichting ook nog alle kanten uit. Van strak modern tot klassiek, alles is mogelijk. Wil men overigens de blokken in het interieur laten terugkomen dan is dit tegenwoordig heel goed mogelijk door allerlei blokvormige meubels en decoraties.

Lees ook
betonwerken
Keerwanden
inbouwhaard
Inbouwhaarden
gevel beplating
Bardage
bouwplannen
Bouw tijdens de zomer!
gevelbekleding
Sidings
gevelreiniging
Gevel reinigen
cement
cementsluier
woonkamer
Kijkwoning
dakwerken
Woning verbouwen
elektricien stopcontact
Stroomgroep
verbouwen werf
Zelf verbouwen
gevelreiniging
Gevelreiniging