Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Sectionale poort

Sectionale poorten zijn afsluitmethoden die op maat worden gemaakt voor bijvoorbeeld een garage of een bedrijfspand. De sectionale poort gaat in de meeste gevallen vertikaal open door bediening met de hand of met behulp van een afstandsbediening. Heden ten dage zijn er echter ook een aantal sectionale poorten op de markt gebracht die, niet vertikaal, maar horizontaal kunnen worden geopend en gesloten.

In veel gevallen worden sectionale poorten vervaardigd van een sterke staal constructie die voorzien kan worden van allerlei kleuren en zelfs worden voorzien van bijvoorbeeld een afwerking van hout. Afhankelijk van de persoonlijke smaak en de uitstraling van het gebouw kan er altijd wel een passende sectionale poort worden gevonden.

Maar niet elke situatie is gelijk dus het komt vaak voor dat de sectionale poort op maat moet worden gemaakt. Verder kunnen er diverse aanpassingen aan worden verricht zodat de poort helemaal naar wens van de klant kan worden samengesteld.

Bij de productie en montage van een sectionale poort dient men rekening te houden met veiligheid tijdens het gebruik en kan men eventueel isolatiemateriaal aanbrengen zodat men kan genieten van extra comfort in de garage of het pand. De sectionale poort is dus niet alleen een fraaie afsluiting die ongewenste bezoekers buiten de deur houdt, het is ook een manier om het pand een mooi aanzien en extra comfort te geven. Een sectionale poort is in de meeste gevallen standaard voorzien van een sterk slot en eventueel nog extra grendels om de poort goed af te kunnen sluiten.

Offertes ontvangen voor bestrating

Een nieuwe oprit of terras laten aanleggen door een gespecialiseerd aannemer? Via onderstaand formulier kan je online prijsaanvragen indienen bij gespecialiseerde aannemers actief in jouw regio. Nadat het formulier is ingevuld kunnen maximaal 3 verschillende aannemers een voorstel indienen.

 

 

 

 

 

Lees ook
voorbeeld opritten
Opritten
opritten
Aanleg oprit
dolomiet oprit
Dolomiet oprit
rolpoort
Rolpoort
nidagravel
Nidagravel
luxe badkamer
Luxe badkamer
Groen tegen schutting
Groene schutting
wanneer dak vervangen
Wanneer dak vernieuwen?
plafond vernieuwen woonkamer
Plafond vernieuwen
vocht in huis
Vochtproblemen in huis
isolatie woning
Woning isoleren
dak isoleren langs binnen
Dak isoleren langs binnen