Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Schuifdeurkasten

Kasten zijn bedoeld om spullen op een ordelijke manier op te bergen. In de meeste gevallen nemen ze dan ook veel ruimte in beslag. Wanneer er ook nog eens draaideuren aan zijn gemonteerd dan wordt de plaatsing van de kast in veel gevallen nog moeilijker gemaakt. De ruimte voor de kast is dan immers sterk beperkt en kan niet worden gebruikt voor het plaatsen van eventueel andere meubelen. De deuren moeten immers open kunnen worden gedaan.

Voor mensen die wel een kast willen plaatsen maar relatief weinig ruimte ter beschikking hebben zijn kasten voorzien van schuifdeuren wellicht de ideale oplossing. Voor de plaatsing van de kast is alleen het grondoppervlak van de kast nodig. Doordat de deuren niet uitzwaaien hoeft men geen extra ruimte te rekenen voor het geval de kast wordt open gedaan.

De deuren van een schuifdeurkast hangen immers aan een soort rail in de kast. Ze kunnen opzij worden geschoven wanneer de kast moet worden geopend of gesloten.

Schuifdeurkasten kunnen in allerlei verschillende ruimtes worden ingezet voor het opbergen van spullen zoals in een slaapkamer, een woonkamer, een kantoorruimte maar ook in een keuken, hal of berging. Doordat ze bovendien uit allerlei materialen (en dus ook in verschillende prijsklassen) kunnen worden vervaardigd, ze in allerlei maten en kleuren verkrijgbaar zijn en ze in allerlei stijlen worden gemaakt is er voor iedere persoonlijke smaak en ieder interieur of woonstijl wel een passende schuifdeurkast te vinden. Schuifdeuren zijn er van erg strak tot romantisch en van modern tot klassiek.

Lees ook
indeling moderne open garderobekast
Garderobekasten
Meubels op maat laten maken
Meubelen
buffetkast
Buffetkast
slaapkamermeubelen bed
Slaapkamermeubelen: Tips en overzicht
ladekast open schuif
Ladekasten
elektriciteitskast
Werfkasten
kleerkast met schuifdeuren
Schuifdeursysteem
inloopkast in slaapkamer
Slaapkamerkasten
inloopkast in slaapkamer
Inloopkast: van slaapkamer tot kledingkamer.
inbouwkast slaapkamer
Wandkasten
inbouwkast kleerkast met draaideuren tot plafond
Kleerkast kopen: Praktische tips.
Tvilum dressoir
Dressoir kopen of dressoir op maat?