Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Kelder dichting

Voor een kelder is het belangrijk dat er geen vocht in kan komen. Maar om een kelder goed waterdicht te maken en te houden is vaak een klus voor gespecialiseerde bedrijven. Zij kunnen de kelder, na het vocht te hebben verwijdert, bewerken met speciale vochtwerende stoffen waardoor men gegarandeerd is van een droge kelder.

Komt er namelijk wel vocht in een kelder dan kan het er niet alleen muf gaan ruiken maar er kunnen ook schimmels gaan groeien. Deze schimmel kunnen op hun beurt een schadelijke invloed hebben op de menselijke gezond.

Verder kunnen deze schimmels ook alles wat in de kelder staat aantasten. Bewaart men er bijvoorbeeld een voorraad aardappelen in dan kunnen deze naast te gaan schimmelen ook rottingsverschijnselen gaan vertonen. De hele voorraad kan op die manier in korte tijd verloren gaan.

Eveneens kunnen ook stoffen, papier en karton ernstig door vocht worden aangetast. Dozen waarin goederen worden bewaart zullen, wanneer ze vochtig worden, zomaar uit elkaar kunnen vallen en de inhoud kan door het vocht evenwel worden beschadigd of vernield.

 

kelder vocht

 

Kelder dichting

De bedrijven die zich hebben toegelegd op het droog maken en vooral ook het droog houden van een kelder zullen allereerst het aanwezige vocht weghalen waarna de kelder zal worden behandeld met een antivocht middel. Het vocht kan op die manier de kelder niet meer binnendringen. Om de kelder droog te houden kan er eventueel een speciaal ventilatiesysteem worden aangelegd dat de lucht in de kelder vrij houdt van vocht en daardoor de luchtkwaliteit sterk verbeterd.

Vochtproblemen in kelder oplossen? Lees hier meer over kelderdichting

 

Gratis offertes en diagnoses aanvragen voor vochtbestrijding

Het definitief oplossen van vochtproblemen laat u best over aan een gespecialiseerd aannemer. Via onderstaand formulier kan u nu vrijblijvend offertes en diagnoses aanvragen bij erkende professionele vochtbestrijders. ✓ 284 erkende vochtbestrijders ingeschreven
✓ GRATIS online & snel prijzen ontvangen
✓ Jaarlijks meer dan 3500+ afgehandelde opdrachten
 

 

 

 

 

 

Lees ook
kelder plaatsen
Prefab kelder
kelder bouwen
kelderbouw
vocht komt op
Vochtproblemen in de kelder oplossen
kelder
Kelder
kelder maken
Kelder maken
kelder waterdicht
Kelder waterdicht
kijkwoning
Kijkwoning
vochtproblemen dak frontpage
Vochtproblemen door het dak
lekdetectie
Vochtproblemen door een waterlek oplossen
gevelbekleding
Gevelbekleding
rolbruggen
Rolbruggen
lektips
Vochtbestrijding: Lekdetectie Tips