Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Deur prijs

deur prijs

Hoe fijn zou het zijn als alle producten ongeveer gelijk geprijsd waren? Niet langer meer betalen voor betere apparatuur of goederen, maar één standaard. Jammer genoeg, voor de consument dan, zal dat scenario nooit werkelijkheid worden. Betere of grotere spullen kosten nu eenmaal meer geld, of het nou gaat om kleding, elektronische apparatuur, huizen of auto’s. Maar ook bij deuren is dat zo.

Een eerste prijsopdrijvende factor is het deurbeslag en de sloten. Dit is overigens misschien wel de belangrijkste, omdat je een deur hiermee in één keer een stuk duurder kunt maken. Kies je voor een standaard deurklink en hoeft er geen slot op (bij een deur van de keuken naar de woonkamer, bijvoorbeeld) hoef je veel minder te betalen dan bij een deur met sierbeslag van geborsteld aluminium en drie veiligheidssloten (voor een buitendeur).

Ten tweede is de dikte belangrijk. Logisch te verklaren, want een dikke plank hout kost meer dan een dunne. Aannemers hebben het ook wel eens over hoe zwaar een deur is, waarmee ze eigenlijk de dikte van de deur bedoelen. Houd er ook rekening mee dat niet alleen de deur, maar ook het kozijn zo dik moet zijn.

Nummer drie is de uitvoering van de deur. Ook een vanzelfsprekende factor. Een simpele plank hout, voor diezelfde keukendeur, kost een stuk minder dan een deur met ramen erin. Helemaal prijzig zijn deuren die compleet van glas zijn vervaardigd. Ontzettend mooi (al moet je wel goed uitkijken dat je er niet tegenaan knalt), maar pas de jouwe als je een behoorlijke zak geld overdraagt.

Lees ook
glasfolie
Stalen deuren
deuren
Deuren
branddeur
Brandwerende deuren
glazen deur
Glazen deuren
luxe badkamer
Luxe badkamer
Groen tegen schutting
Groene schutting
wanneer dak vervangen
Wanneer dak vernieuwen?
plafond vernieuwen woonkamer
Plafond vernieuwen
vocht in huis
Vochtproblemen in huis
isolatie woning
Woning isoleren
dak isoleren langs binnen
Dak isoleren langs binnen
Spanplafond