Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Lithofin

Het bedrijf Lithofin heeft zich toegespitst op de productie van reinigingsmiddelen en allerlei producten ten behoeve van natuursteen en keramische tegels. Lithofin maakt producten die naast reinigen ook zorgen dat vloeren van natuursteen, marmer, terracotta, keramische tegels en betonsteen ook goed kunnen worden onderhouden en beschermd.

Lithofin biedt voor de keramische vloer een lijn die naast middelen ten behoeve van het onderhoud eveneens producten op de markt heeft gebracht die het sanitair en voegen reinigt. Bovendien heeft het bedrijf een middel in de handel gebracht dat het ontstaan van vlekken tegengaat, het zogenaamde vlekstop.

Voor vloeren die zijn vervaardigd van natuursteen heeft Lithofin eveneens een onderhouds- en reinigiugslijn. Hiertoe behoren ook de vlekstop en een reinigingsmiddel. Daarnaast heeft men ook een vuiloplosser en een glansmiddel voor natuurstenen vloeren ontwikkeld.

De producten zijn met zorg samengesteld om de vloeren de juiste bescherming te bieden maar tevens ook te zorgen voor een schoon resultaat. Keramische tegel en vloeren van natuursteen hebben immers een speciale behandeling nodig omdat ze kunnen beschadigen door het gebruik van traditionele reinigers waar vaak chloor of een ander agressief chemisch middel in verwerkt is.

Bij het bedrijf kan men overigens ook terecht met vragen omtrent de reiniging en het onderhoud van vloeren. Maar ook voor machines die zijn bestemd voor het reinigen, boenen en het polijsten van vloeren kan men bij Lithofin terecht. Voordat men een vloer gaat leggen kan men ook bij Lithofin terecht voor de lijm- en dichtstoffen voor het voegen en kitten van de stenen.

Lees ook
Govaplast
Govaplast
Derbigum
Derbigum
plafond renoveren
Vakmannen
ruitenwasser
Ruitenwasser
luxe badkamer
Luxe badkamer
Groen tegen schutting
Groene schutting
wanneer dak vervangen
Wanneer dak vernieuwen?
plafond vernieuwen woonkamer
Plafond vernieuwen
vocht in huis
Vochtproblemen in huis
isolatie woning
Woning isoleren
dak isoleren langs binnen
Dak isoleren langs binnen
Spanplafond