Verbouwers.be

Govaplast

Govaplast is een bedrijf dat zich heeft toegelegd tot het recyclen van plastics en rubber. Ze maken naast halffabrikaten van gerecycled plastic ook straatmeubilair uiteraard ook vervaardigd van hergebruikt plastic. Maar ook levert het bedrijf Govaplast rubberproducten die uit gerecycled rubbergranulaat zijn gemaakt.

Voor de bouwsector heeft Govaplast een groot aantal bouwmaterialen die allemaal gemaakt zijn uit hergebruikt kunststof van een hoogwaardige kwaliteit. Hierbij moet men denken aan profielen, palen, platen, stalplanken, tandgroefplanken, paalvoeten, grastegels, palissades, boordstenen en dergelijke. Verder heeft het bedrijf zich toegelegd op de productie van straatmeubilair vervaardigd uit recyclage plastic. Naast zitbanken en tafels fabriceert het bedrijf bloembakken, informatieborden, zitgroepen, vuilnisbakken, banken, stadsmeubilair en palen die moeten voorkomen dat er ergens wordt geparkeerd waar dat niet is toegestaan.

Govaplast maakt echter ook stalplanken die zowel geschikt zijn voor het gebruik binnen als buiten. Voor gebruik op terrassen heeft Govaplast bovendien een terras- of vlonderplank op de markt gebracht die, zoals alle producten is gemaakt van hoogwaardig gerecycleerd kunststof. De producten die Govaplast heeft geproduceerd met gerecycled rubbergranulaat zijn onder andere staltegels maar ook valtegels en rubber tegels die kunnen worden toegepast in de stallen bouw en voor het veiliger maken van bijvoorbeeld speeltuinen.

Doordat Govaplast gebruik maakt van gerecycled kunststof wordt het milieu ontzien en is het niet nodig om dure grondstoffen in te kopen. Zowel voor het milieu als voor de portemonnee is Govaplast dus een goede oplossing wanneer het om kunststof materialen gaat. Kunststof is namelijk erg slijtvast, weerbestendig en daardoor ook erg duurzaam.

Lees ook
plafond renoveren
Vakmannen
ruitenwasser
Ruitenwasser
terras stenen
Lithofin
vakman
Derbigium
dak isoleren langs binnen
Dak isoleren langs binnen
Spanplafond
inloopdouche prijzen
Instapdouche in bestaande badkamer
Raamkozijnen vervangen
Raamkozijn: soorten, mogelijkheden & prijzen
Jouw verhuis goed geregeld
badkamer met douche op stang
Kostprijs van een badkamerrenovatie
moderne badkamer met ligbad
Waarmee rekening houden bij badkamerrenovatie?
badkamer met ronde badkuip
Badkamerrenovatie: Hoe start je daarmee? + Tips!