Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Douchekop kopen

Een douchekop zal ooit versleten raken en aan vervanging toe zijn. Ongetwijfeld zal je ooit op zoek moeten gaan naar nieuwe badkamerspullen, ongeacht of het een loutere douchekop of een complete badkamerrenovatie is.

Uw keuze kan hoe dan ook geïnspireerd zijn op basis van stijl en uitstraling of simpelweg afhankelijk zijn van uw budget.

 

douchekop

 

Aandachtspunten douchekop kopen

Traditioneel zit een douchekop vast aan een stang zodat je deze zelf kan instellen op de gewenste hoogte; Maar het is ook mogelijk om deze los op de muur te plaatsen, zodat je deze kan gebruiken als handdouche.

Door te werken met een douchekop aan een stang, voorkom je natuurlijk wel breekwerk. Het louter vervangen van een douchekop vergt dan weer weinig werk.

Weet dat er ook vele soorten douchekoppen zijn waaruit je kan kiezen. Je kan inspiratie opdoen in dit artikel. Vergeet ook niet om eens te kijken naar de mogelijkheden van een spaardouchekop om op die manier energie en water uit te sparen.

Comfort is misschien wel het belangrijkste element bij uw beslissing om een nieuwe douchekop te kopen. De sproeier kan voorzien zijn van verschillende stralen, zodat je zelf naar je eigen voorkeur de waterstraal kan instellen.
Wie meer luxe wilt, kan nog steeds de mogelijkheid bekijken om een regendouche of douchekop met massagestanden te kopen.

 

Hoogte douchekop

Als je een douchekop met stang koopt, let er bij de installatie dan op dat de glijstang hoog genoeg wordt vastgemaakt zodat ook de langste persoon in huis er volledig onder kan. Hou hier ook rekening mee bij de lengte van de doucheslang, deze kan immers variëren.

 

Tip: Vergelijk prijzen

Wil je werken laten uitvoeren in de badkamer? Of het nu gaat om het vernieuwen van het sanitair, het plaatsen van een nieuw badkamermeubel, een volledige badkamerrenovatie, … Ga steeds te rade bij verschillende vakmannen. Zo kan je niet alleen prijzen, maar ook termijnen, werkwijzen, … vergelijken. Vrijblijvend offertes aanvragen kan via onderstaand offerteformulier.

 

Badkamer & sanitair: Offertes aanvragen

Via onderstaand formulier kan u online offertes aanvragen bij geregistreerde vakmannen die gespecialiseerd zijn in algemene badkamerwerken, tegelwerken en sanitair. De beste kwaliteit aan de scherpste prijs: Materialen, realisaties en prijzen vergelijken was nog nooit zo makkelijk!

✓ Gratis, vrijblijvend en snel online aanvragen.
✓ Transparant prijzen, aannemers en materialen vergelijken.
✓ Interieurdesigner werkt samen met 2500+ regionale bedrijven. Jaarlijks 10.000+ afgehandelde opdrachten.


 

 

 

 

 

Lees ook
toiletpot
Toiletpot
voegen badkamer
Voegen badkamer
douches soorten
Douches: Soorten
douchedeur
Douchedeur
luxe badkamer
Luxe badkamer
badkamer met instapdouche
Instapdouche in bestaande badkamer
badkamer tips
Badkamer renovatie checklist
badkuip
Badkuip: welke moet je kiezen?
badkamer renoveren tips
Stappenplan renovatie badkamer
ligbad
Ligbaden
schimmel
Schimmels in badkamer verwijderen en voorkomen
jacuzzi
Whirlpool (bubbelbad / jacuzzi)