Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

badkamer

Het is verrekte lastig om één kamer in je huis aan te wijzen als de belangrijkste plek in je woning. Er zijn namelijk een flink aantal praktisch onmisbare ruimtes. Waar de slaapkamer misschien nog kan worden gedeeld met de woonkamer (in een studentenflatje, bijvoorbeeld) gaat dat met de keuken en het toilet een heel stuk lastiger. Nog zo’n plek die je dagelijks nodig hebt is de badkamer.

 

 

Natuurlijk hebben badkamers in verschillende huizen of appartementen niet dezelfde specificaties, maar 99 van de 100 keer is er in ieder geval één aanwezig. Dat is een direct gevolg van het feit dat we persoonlijke hygiëne erg belangrijk vinden. Vroeger douchte je niet elke dag en poetste je maar eens in de week je tanden dus was zo’n wasruimte minder nodig. Nu komen deze handelingen vaker voor op de dagelijkse agenda en is een badkamer dus een bijna noodzakelijke behoefte.

Badkamers kun je zo groot en zo duur maken als je zelf wilt. Basiskenmerken zijn een wastafel, douche en een toilet, maar daarop zijn vele uitbreidingen mogelijk. Denk aan een bad (al dan niet een bubbelbad) of een bidet. Maar ook de standaardapparatuur kan veel uitgebreider worden gemaakt: een hypermoderne douche met allerlei massagejets, een zelfreinigend toilet of een dubbele wastafel met een spiegelkast erboven.

Nadeel van al deze extra’s is dat ze ook de prijs behoorlijk opdrijven. Waar veel mensen weten dat je op een keuken een flinke zak euro’s kunt stukslaan, is het een stuk minder bekend dat dat ook bij de aanschaf van een badkamer tot de mogelijkheden behoort. Nadat je een middagje met een badkamerspecialist rond de tafel hebt gezeten en veel van eerder genoemde luxe op de optielijst aanvinkt heb je zo een factuur van ruim twintig mille!

 

Tip: Vergelijk prijzen

Wil je werken laten uitvoeren in de badkamer? Of het nu gaat om het vernieuwen van het sanitair, het plaatsen van een nieuw badkamermeubel, een volledige badkamerrenovatie, … Ga steeds te rade bij verschillende vakmannen. Zo kan je niet alleen prijzen, maar ook termijnen, werkwijzen, … vergelijken. Vrijblijvend offertes aanvragen kan via onderstaand offerteformulier.

 

Badkamer & sanitair: Offertes aanvragen

Via onderstaand formulier kan u online offertes aanvragen bij geregistreerde vakmannen die gespecialiseerd zijn in algemene badkamerwerken, tegelwerken en sanitair. De beste kwaliteit aan de scherpste prijs: Materialen, realisaties en prijzen vergelijken was nog nooit zo makkelijk!

✓ Gratis, vrijblijvend en snel online aanvragen.
✓ Transparant prijzen, aannemers en materialen vergelijken.
✓ Interieurdesigner werkt samen met 2500+ regionale bedrijven. Jaarlijks 10.000+ afgehandelde opdrachten.


 

 

 

 

 

Lees ook
infraroodverwarming
Infraroodstralers
badkamer renoveren
Badkamerrenovatie: Hoe start je daarmee? + Tips!
laminaat badkamer
Laminaat badkamer
toiletpot
Toiletpot
sauna thuis
Zelfbouw sauna
inloopdouche
Inloopdouches
douchecabines
Douchecabines
voegen badkamer
Voegen badkamer
kleuren in de badkamer
Badkamer kleuren
Hoekbad
badkamer renoveren tips
Stappenplan renovatie badkamer
badkamer verbouwen
Badkamer verbouwen