Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

sierradiatoren

Voor iedereen die uitgekeken is op de traditionele, vaak saaie, radiatoren voor de verwarming van de woning of het kantoor is er heel goed nieuws. Er zijn tegenwoordig heel mooie sierradiatoren in de handel. Ze zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Ze zijn van trendy en modern tot stijlvol en wat meer klassiek. Kortom: er zijn sierradiatoren voor ieders smaak.

In veel woningen en kantoren zijn de radiatoren ten behoeve van de verwarmingsinstallatie in het oogspringende objecten. Meestal komen deze radiatoren echter niet in aanmerking voor een schoonheidsprijs. Sommige mensen besluiten daarom om de radiatoren te verbergen achter een radiatorbak. Hierdoor kan er echter veel energie verloren gaan wat dus zorgt voor een extra hoge energierekening. Verder zijn er mensen die overstappen naar vloer- of wandverwarming waardoor er eveneens geen radiatoren meer te zien zijn. Meestal is hiervoor wel het nodige hak en breekwerk voor vereist. Verder verliest men, evenals bij de plaatsing van radiatorbakken, een deel van het rendement.

Door sierradiatoren te plaatsen hoeft men niet allerlei kunst en vliegwerk uit te halen. Men kiest immers een radiator die bij het interieur past en laat deze plaatsen. Veel mensen kiezen bij de verbouwing van hun woning vaak voor het plaatsen van een sierradiator in hun badkamer zodat ze deze kunnen gebruiken als droogmethode voor natte baddoeken. Nadeel is echter wel dat sierradiatoren vaak een lager vermogen hebben dan de conventionele radiatoren. Hiermee dient men dus rekening te houden bij het kiezen van het formaat van de sierradiator.

 

Tip: Prijzen vergelijken

Jouw huis verwarmen en benieuwd naar een prijs op maat? Vraag prijsvoorstellen aan bij verschillende aanbieders. Zo kan je makkelijk prijzen, termijnen, werkwijzen, … vergelijken en kies je het aanbod dat het beste past bij jouw specifieke situatie en wensen. Vrijblijvend offertes op maat aanvragen kan via onderstaand offerteformulier.

 

Offertedienst: Verwarming

Op zoek naar de geschikte verwarmingsmethode voor jouw woning, kantoor, …? Maak nu gebruik van onze online offertedienst en vraag vrijblijvend prijzen, voorstellen en offertes aan bij geregistreerde installateurs uit jouw regio. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend. Start hier uw aanvraag:


Lees ook
gelhaard
Gelhaard werking
verwarming voorbeeld
Gietijzeren radiatoren
antieke kachel
antieke kachel
infraroodverwarming
Infrarood verwarming
inbouwhaard
Inbouwhaarden
Pelletkachels: uitleg en richtprijzen.
schoorsteenkappen
Schoorsteenkappen
verwarming-voorbeeld
verwarming
pelletkachel
Pelletkachel werking en soorten.
pelletkachel onderhoud
Pelletkachels onderhouden.
luxe badkamer
Luxe badkamer
Groen tegen schutting
Groene schutting