Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Tegels

tegels

Tegels zijn verkrijgbaar in diverse modellen, maten, kleuren en structuren. Dit is niet zo vreemd want tegels kunnen voor verschillende projecten worden gebruikt. Men kan tegels leggen om een oprit of wandelpad te creëren. Het is echter ook mogelijk om binnenshuis een wand of vloer met tegels te bekleden. Elk project heeft een eigen soort tegel nodig. Het is immers niet verstandig om een fragiele wandtegel die voor binnen is bestemd buiten te gebruiken. De tegels zouden snel stuk gaan onder invloed van bijvoorbeeld vorst, regen en hagelbuien.

Daarnaast zal men ook niet gauw een ruwe cement- of grindtegel gaan gebruiken in een badkamer. Op een dergelijke plek wil men een comfortabele vloertegel waar men veilig op kan lopen zonder pijnlijke voeten te krijgen. Ook wandtegels op een vloer of buitenshuis plaatsen is vragen om problemen. Wandtegels zijn erg kwetsbaar en breken snel. Ze zijn niet bestand tegen veel kracht die erop wordt uitgeoefend maar ook niet tegen allerlei weersomstandigheden die de tegel zouden kunnen breken of beschadigen.

Heeft men uiteindelijk de juiste soort tegels gevonden voor een project dan heeft men een ruime keuze uit formaten, kleuren, modellen en kwaliteitsklassen. Wil men juist grote tegels om een ruimte groter te laten lijken of gaat men voor kleine tegeltjes die als mozaïek worden gelegd. Natuurlijk geldt dit voor zowel tegels buiten als binnen en voor vloer en wandtegels. De keuzemogelijkheden zijn vaak groot. Voor binnentegels geldt dat er een goede lijm aan te pas moet komen voor het beste resultaat.

Lees ook
marmer tegels
Marmer tegels
tegels voegen
Tegels voegen
tegeldragers
Tegeldragers
terrastegels
Tuin tegels
betegelen
Betegelen
tegels prijs
Tegels prijs
tegelcentrale
Tegelcentrale
luxe badkamer
Luxe badkamer
Groen tegen schutting
Groene schutting
wanneer dak vervangen
Wanneer dak vernieuwen?
plafond vernieuwen woonkamer
Plafond vernieuwen
vocht in huis
Vochtproblemen in huis