Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Tegels prijs

tegels prijs

Welke prijs men voor een tegel moet betalen is afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen het soort tegel en de kwaliteit ervan een belangrijke rol. Verder zullen tegels van een zeldzame soort natuursteen uiteraard duurder zijn dan een eenvoudige tegel afkomstig uit een fabriek waar men massaproductie maakt. Zelfs de winkel waar men besluit om de tegels aan te schaffen kan invloed hebben op de hoogte van de prijs die voor een tegel wordt betaald. Een doe-het-zelfdiscounter zal veel lagere prijzen hanteren dan een speciaalzaak die zelf zorg draagt voor de import van natuurstenen tegels.

Doorgaans mag met ervan uit gaan dat wanneer tegels afkomstig zijn van een grootschalig productieproces dat ze in de regel goedkoper zullen zijn dan tegels van natuursteen die met de hand zijn bewerkt en/of uitgehakt. Hoe meer arbeid er voor een tegel is verricht hoe meer dit de prijs zal doen stijgen. Daarnaast wil niet alleen de tegelproducent geld verdienen aan de tegels, ook de eventuele importeur ervan en de uiteindelijke verkoper zullen de prijs doen stijgen doordat ze er aan willen verdienen.

Door op diverse plaatsen de prijzen te vergelijken kan men echter een heleboel geld besparen op tegels. Het kost wellicht wat meer moeite maar daarmee valt soms aardig wat te besparen. Verder kan men eventuele aanbiedingen gebruiken om voordeliger tegels te kunnen aanschaffen. Bovendien zullen grotere partijen vaak ook voor een lagere stukprijs worden verkocht. Helaas is dit voor een doorsnee consument meestal niet van belang omdat de benodigde hoeveelheden beperkt zijn.

Lees ook
tegels
Tegels
marmer tegels
Marmer tegels
tegeldragers
Tegeldragers
betegelen
Betegelen
tegelcentrale
Tegelcentrale
tegels voegen
Tegels voegen
terrastegels
Tuin tegels
luxe badkamer
Luxe badkamer
Groen tegen schutting
Groene schutting
wanneer dak vervangen
Wanneer dak vernieuwen?
plafond vernieuwen woonkamer
Plafond vernieuwen
vocht in huis
Vochtproblemen in huis