Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Maestro plafond

Maestro is een Belgische producent van wanden en plafonds. Het bedrijf levert plafonds is allerlei stijlen van klassiek tot trendy en van eigentijds tot stijlvol. Voor ieder wat wils zogezegd. In korte tijd kan men met de plafonds van Maestro een plafond plaatsen dat past bij de persoonlijke smaak en passend in elke woning en interieur. De plafonds van Maestro zijn zowel te plaatsen in een nieuwbouw woning als in een reeds bestaand huis waarin men het plafond wil verfraaien.

De Maestro plafonds kunnen, eenvoudig en in korte tijd ,door professionals als door een klusser worden geplaatst. Maestro werkt immers met plafondpanelen die van een unieke tand- en groefverbinding zijn voorzien. Ze vormen samen met de bijbehorende afwerklijsten een mooi afgewerkt plafondsysteem. Door de tand- en groefverbinding wordt er immers een blinde vernageling mogelijk gemaakt. Bovendien is het inbouwen van bijvoorbeeld spots geen enkele probleem doordat er gebruik wordt gemaakt van een duurzame lijmverbinding.

Maestro garandeert voor plafonds die niet-commercieel worden gebruikt een lange levensduur. Dit is mogelijk omdat het bedrijf zeer geavanceerde productieprocessen gebruikt en het geproduceerde materiaal ook nog eens uitvoerig controleert op duurzaamheid. Men spaart overigens niet alleen kosten door de lange levensduur van het plafond maar tevens is men ook heel milieuvriendelijk bezig. Maestro gebruikt immers alleen gebruik van MDF dat van een FSC-certificaat is voorzien. FSC staat voor een wereldwijde verbetering wat het beheren van bossen betreft. Maestro streeft niet alleen naar een plafondsysteem dat jarenlang meegaat maar ook naar een duurzaam en leefbaar milieu.

 

 

 

Lees ook
vals plafond
Vals plafond
houten plafond
Houten plafond
plafond
Plafond
vals plafond
Systeemplafond
Spanplafond
plafond vernieuwen woonkamer
Plafond vernieuwen
luxe badkamer
Luxe badkamer
Groen tegen schutting
Groene schutting
wanneer dak vervangen
Wanneer dak vernieuwen?
plafond vernieuwen woonkamer
Plafond vernieuwen
vocht in huis
Vochtproblemen in huis
isolatie woning
Woning isoleren