Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Zendow

Voor mensen die willen gaan renoveren of gaan bouwen is het belangrijk dat dit op een duurzame manier gebeurt. Men kan er tegenwoordig gewoon niet meer omheen omdat ook de wet bepaalde eisen stelt aan het bouwen en verbouwen van woningen. Hoe men woont en leeft heeft immers een grote invloed op onze leefomgeving en het milieu. Hier mee dient men zorgzaam en op een verantwoorde manier mee om te gaan.

Het bedrijf Zendow kan hierbij helpen. Zij maken raam-, kozijn- en deursystemen die helemaal zijn ingesteld op de huidige manier van bouwen en renoveren. Bovendien bieden zij een assortiment producten aan dat ervoor zorgt dat men beter is beveiligd tegen inbraak. De profielen van Zendow zijn met gegalvaniseerd staal versterkt. Verder zijn de sluitplaten in het droge gedeelte van het profiel ingebouwd en worden via een extra barrière ook nog afgeschermd. Het gevolg is dat het beslag voor inbreker nagenoeg niet meer bereikbaar is geworden.

De Zendow profielen zijn overigens zo ontworpen dan men maximaal kan profiteren van licht. Dit wil zeggen glasoppervlak is groter en de profielen zijn smaller. Doordat de profielen van pvc worden vervaardigd vormen ze zelf als een goede isolatie zowel qua temperatuur- als qua geluidsisolatie. Maar de systemen zijn ook wind- en waterdicht door een uniek afdichtingsysteem. De profielen zijn, door het vernieuwde ontwerp, goed beschermd tegen vocht. Dit wordt afgevoerd door een vernieuwde waterafvoer. Kortom: naast een duurzaam, design profiel biedt Zendow ook veiligheid en comfort waarbij het milieu bovendien mee wordt gespaard.

Lees ook
gevel impregneren waterdichte beschermlaag
Elastische voegen
glazen deur
Aluminium ramen: Nadelen?
Kamperfoelie
gordijn
Gordijnstoffen
uurwerk herstellen
Onderhoud reparatie
ramen
Wat betekent anodiseren?
overgordijnen
Overgordijnen
gordijn verduistering
Zonneblinden
Polijsten
condensatie vochtprobleem
Condensatie herkennen en behandelen
Kelder dichting
Traagschuim