Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Werfborden

Het maken van reclame is voor ieder bedrijf van enorm belang. Het is de methode om klanten te werven en zo hun inkomsten veilig te stellen. De mogelijkheden voor het maken van reclame zijn echter erg divers. Men kan advertenties plaatsen in kranten of tijdschriften, de bedrijfsvoertuigen voorzien van beletteringen, het aanbrengen van gevelreclame of het plaatsen van zogenaamde werfborden.

Werfborden zijn borden waarop bedrijven hun gegevens kunnen tonen aan potentiële klanten. Deze borden worden vaak geplaatst bij projecten waar een bepaald bedrijf haar medewerking aan verleend. Zo ziet men regelmatig werfborden bij nieuwbouw projecten, renovaties maar ook langs snelwegen om verderop gelegen bedrijven te promoten. Er zijn echter ook bedrijven die een werfbord vlakbij de ingang van hun pand of terrein plaatsen om zo potentiele klanten te verleiden om het bedrijf eens een bezoek te brengen.

De werfborden kunnen van allerlei gegevens worden voorzien zoals de bedrijfsnaam, het adres waarop het bedrijf gevestigd is, een foto van het bedrijfspand of een afbeelding van het verwachte eindresultaat van bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. De foto’s die op een werfbord bij een nieuwbouw project komen te staan worden in de meeste gevallen aangeleverd door een architectenbureau of een projectontwikkelaar.

Hoewel veel mensen zeggen dat ze zich ergeren aan de grote hoeveelheid reclame-uitingen op straat zullen werfborden toch hun nut blijven bewijzen. Juist omdat het publiek zich in meer of mindere mate stoort aan het maken van reclame zal men de borden zich juist wel herinneren. Dit kan het bedrijf meer toekomstige klanten opleveren.

Lees ook
betontegels
Betontegels
houten constructie
Houtskeletbouw
no image set
Cederhout
no image set
Materiaal
no image set
Wandpanelen
vals plafond
Systeemplafond
verwarming voorbeeld
Antiek smeedijzer
betonnen fundering
Beton fundering
no image set
Polycarbonaat
no image set
Prijs beton
zandstraalfolie
Plakfolie
no image set
Gipsplaten