Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Sierbeton

sierbeton

Beton is een verhard steenachtig materiaal dat bestaat uit cement dat als bindmateriaal gebruikt wordt samen met toeslagmaterialen zoals grind, zand of steenslag. Na verharding van het beton ontstaat er een duurzame steenachtige laag. Afhankelijk van de toeslagmaterialen kan de kleur variëren van grijs tot een bruinachtige kleur.

Voor iedereen die een groot oppervlak wil bedekken is beton een goede optie. Maar niet iedereen is gecharmeerd van de saaie uitstraling die het traditionele beton heeft. Gelukkig kan men tegenwoordig ook kiezen voor het zogenaamde sierbeton. Dit is, net als het conventionele beton, slijtvast en gemakkelijk aan te brengen maar heeft een veel luxueuzere en nette uitstraling. Bovendien heeft sierbeton het voordeel dat er geen delen kunnen verzakken zoals bij klinkers of tegels wel het geval kan zijn na verloop van tijd. Maar ook afbrokkelingen en losse tegels of klinkers voorkomt men bij het gebruik van sierbeton. Verder is men door het gebruik van sierbeton tevens verlost van het vervelende onkruid dat tussen de tegels of klinkers gaat groeien.

Voor het verharden van grotere oppervlakken zoals een oprijlaan of patio zijn bovendien veel tegels of klinkers nodig. Hier hangt in de meeste gevallen dan ook een passend prijskaartje aan waardoor sierbeton een goed alternatief wordt voor het gebruik op allerlei plaatsen rondom het huis en in de tuin. Naast het gebruik op de oprijlaan of patio kan men sierbeton ook aanwenden voor het maken van een zwembad, een voetpad, of een parkeerplaats. Sierbeton is bovenal ook nog erg gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Lees ook
stortbeton
Stortbeton
wandpanelen
Wandpanelen
gipsplaten
Gipsplaten
houten constructie
Houtskeletbouw
bouwmaterialen prijslijst
Bouwmaterialen prijslijst
gietijzer trap
Gietijzer
glasblokken
glasblokken
betonwerken
Architectonisch beton
glazen deur
Glazen deuren
prijs beton
Prijs beton
spijlen
Spijlen
roestvast
Roestvrijstaal