Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Plakfolie

Plakfolie, dat ook wel bekend staat onder de namen plakplastic en raamfolie, is voor veel meer doeleinden in te zetten dan alleen het beplakken van ramen ter voorkoming van inkijk. Men kan plakfolie namelijk ook gebruiken voor het weren van het zonlicht, het voorkomen van krassen of breuken of het beschermen tegen inbrekers en het bekladden met graffiti. Uiteraard is plakfolie ook geschikt om gewoon als decoratie te gebruiken. Door plakfolie te gebruiken kan een woning of bedrijfspand een compleet andere uitstraling krijgen. Kortom: de benaming raamfolie is te beperkt gezien de vele mogelijkheden van de plakfolie.

Bovendien is er bijna geen raam waarop plakfolie niet gebruikt zou kunnen worden. Dit betekent dat de plakfolie nagenoeg in elke ruimte kan worden toegepast. Op die manier kunnen overal goederen worden beschermd die in andere gevallen door het zonlicht zouden kunnen verkleuren. Deze manier van zonwering is bovenal energiebesparend, werkt altijd ook wanneer het hard gaat waaien en is gemakkelijk zelf te monteren waardoor men precies kan bepalen waar de folie moet komen. De plakfolie is eenvoudig afwasbaar zodat men niet elke keer, wanneer de ramen worden schoongemaakt, de folie dient te verwijderen.

Heden ten dage is er niet alleen plakfolie in een uni tint te verkrijgen maar er zijn eveneens plakfolies die voorzien zijn van een motief of andere decoratie in de handel verkrijgbaar. Hierdoor is er voor elke ruimte en voor ieders persoonlijke smaak wel een passende plakfolie te vinden. Plakfolie is bovendien een goed betaalbare oplossing voor veel problemen.

Lees ook
no image set
Prijs beton
no image set
Polycarbonaat
bouwmaterialen
Bouwmaterialen prijslijst
houten constructie
Houtskeletbouw
glasblokken
glasblokken
verwarming voorbeeld
Gietijzeren radiatoren
no image set
Werfborden
verwarming voorbeeld
Gietijzer lassen
betonplaten
Beton platen
bouwen
Gipsblokken
no image set
Smeedijzer
no image set
Stortbeton