Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Kleefletters

kleefletters

Met kleefletters bedoeld men stickers, in de vorm van letters, die met behulp van een machine uitgesneden zijn. Ze worden daarna versneden of per vel aangeboden op de markt. Op deze manier kunnen beletteringen en logo’s op een fraaie wijze worden aangebracht op onder andere etalages, voertuigen, (reclame)panelen, reclameborden of ramen. Er zijn kleefletters die alleen binnen kunnen worden gebruikt evenals exemplaren die zowel voor binnen als buiten geschikt zijn. Deze laatste variant is weersbestendig.

Door het gebruik van kleefletters kan een bedrijf gedurende een langere of kortere tijd hun naam of boodschap aan het grote publiek duidelijk maken. De meeste kleefletters die op bestelling zijn gemaakt worden vervaardigd door middel van digitale printing waardoor de kwaliteit in de meeste gevallen uitstekend is. Het beoogde resultaat (het maken van reclame, aanduiding van de bedrijfsnaam of het kenbaar maken van de contactgegevens van een bedrijf) wordt met een uitgekiende belettering in de hand gewerkt.

Het gebruik van kleefletters op voertuigen is een belangrijk aspect van reclame voeren. De rijdende reclame is in de meeste gevallen heel effectief doordat men op veel plaatsen de reclame kan laten zien. Wel moet men rekening houden met het op een juiste manier aanbrengen van deze bedrijfsreclame. Het is namelijk de eerste indruk die een potentiële klant van een bedrijf zal krijgen. Met andere woorden: niet alleen de kleefletters die worden gebruikt moeten van goede kwaliteit zijn ook het aanbrengen en manier waarop dat gebeurt is van groot belang voor de indruk die een bedrijf achterlaat.

Lees ook
antiek smeedijzer
Antiek smeedijzer
glazen deur
Glazen deuren
stortbeton
Stortbeton
bouwmaterialen prijslijst
Bouwmaterialen prijslijst
Sloopwerken
roestvast
Roestvrijstaal
betonwerken
Architectonisch beton
verwarming voorbeeld
Gietijzeren radiatoren
wandpanelen
Wandpanelen
betonnen fundering
Beton fundering
houtsoorten
Houtsoorten
hemelbed
Koudschuim