Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Klusjes

klusjes

Of men nu eigenaar is van een woning of huurder, men ontkomt vaak niet aan het uitvoeren van allerlei klusjes in en rondom het huis. Dit kan variëren van het vervangen van een kapotte gloeilamp tot het aanbrengen van een nieuw behang door heel de woning. Niet iedereen vindt het uitvoeren van klusjes een aangenaam tijdverdrijf en ziet het doen ervan dan ook als een noodzakelijk kwaad.

Maar voor elke klus die men wil of moet uitvoeren geldt: het juiste materiaal is al het halve werk. Zeker wanneer men grotere klussen wil gaan uitvoeren is het heel verstandig om, van tevoren, de juiste informatie in te winnen bij experts. Welk materiaal heeft men nodig? Hoeveel moet men hiervan aanschaffen? En nog veel belangrijker, hoe dient men het materiaal te behandelen?

De meeste bouwmarkten, doe-het-zelfzaken en speciaalzaken op het gebied van de uit te voeren klus hebben heel bruikbare adviezen en in sommige gevallen kunnen zij de consument zelfs voorzien van een handige folder waarin precies staat uitgelegd hoe men een bepaalde klus kan klaren. Verder kunnen medewerkers van dergelijke bedrijven vaak ook adviseren over het soort materiaal dat men het beste kan gebruiken en hoeveel men er van nodig zal hebben.

Afhankelijk van de plaats waar men een klus wil uitvoeren dient men het juiste materiaal te kiezen. Voor het werk buiten heeft men immers andere materialen nodig dan voor klussen in huis. Maar ook andere omstandigheden als vocht en warmte kunnen van belang zijn voor de juiste product keuze.

Lees ook
onderhoud reparatie
Onderhoud reparatie
zelf repareren
Zelf repareren
sondering
Sonderingen
beton leggen
Beton leggen
kamperfoelie
Kamperfoelie
kelder vocht
Kelder dichting
antislip
Antislip
woning verkopen klusjes
Woning verkopen? Deze klusjes doe je best nog
roestvast
Roestvast
vernissen
Vernissen
nieuwbouwhuis
Nieuwbouwhuizen
polijsten
Polijsten