Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verbouwers.be Uw startpunt voor alle klussen en verbouwingen
Verbouwers.be

Kostprijs van een carport

In het artikel met praktische tips kon je reeds lezen welke factoren je in rekening moet nemen om te weten te komen welke mogelijkheden er zijn bij de plaatsing van een carport.

Verschillende factoren zullen de prijs bepalen van je carport. Wil je een dubbele carport om twee auto’s te stallen, of volstaat een enkele carport voor een wagen? Ook het materiaal dat je wilt gebruiken en de gewenste afwerking (zowel zijkanten als dakbedekking) zijn belangrijke factoren om tot een prijs te komen.

Vergeet ook niet het doel van de carport. Zal deze louter dienen om een personenwagen te stallen, of zal je er een kleine vrachtwagen of mobilhome onder plaatsen? De hoogte zal namelijk ook een invloed hebben op de prijs.

Een goedkope mogelijkheid gaande vanaf ongeveer 450 euro is een eenvoudige houten carport zonder dakbedekking. Deze kan je online bestellen maar dan zal je wel zelf moeten instaan voor de montage.

Een degelijke carport dient toch wel een dakbedekking te hebben om dat tikje extra veiligheid en bescherming aan je wagen te bieden. De prijzen voor een degelijke carport starten ongeveer vanaf 1.500 euro en kunnen snel oplopen tot 4.500 euro.

Kies je voor de plaatsing door een aannemer, dan ben je zeker dat het goed gebeurd en heb je wellicht ook een langere garantie. De prijs zal hierdoor wel duurder zijn maar als je woning ouder is dan 5 jaar en je ankert de carport vast aan de woning, dan kan je wel een beetje BTW besparen: Je zal immers 6% BTW betalen op de hele installatie terwijl je 21% BTW betaald als je de materialen zelf koopt.

Wens je exact te weten hoeveel jouw carport met jouw specifieke wensen zal kosten? Dan kunnen we je hierbij helpen.
Door ons formulier in te vullen kom je in contact met maximaal 4 vakmannen voor het plaatsen van een carport. Alle offertes zijn gratis en er is geen aankoopverplichting nadien.
Jouw voordeel? Je weet niet alleen hoeveel de carport jou zal kosten, maar je kan direct verschillende vakmannen en prijzen vergelijken.

 

Tip: Prijzen vergelijken

Een carport plaatsen laat je best over aan een professional. Zo ben je zeker van kwaliteit en een mooi eindresultaat. Vergelijk ook verschillende prijsvoorstellen. Zo kies je het aanbod dat het best past bij jouw specifieke situatie en wensen. Vrijblijvend offertes op maat aanvragen kan via onderstaand offerteformulier.

 

 

Online offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kan je makkelijk en snel online offertes aanvragen op maat van jouw project:

 

 

 

 

 

Lees ook
carport plexiglas
Carport materialen: Glas en Plexiglas
carport vergunning
Carport: vergunning nodig?
carport bedekking
Carport: dakbedekking kiezen
carport aluminium
Carport materialen: Aluminium carport
carports
Carport: Dit moet je er van weten
carport praktische tips
Carport plaatsen: praktische tips
carport houten
Carport materialen: Houten carport
luxe badkamer
Luxe badkamer
Groen tegen schutting
Groene schutting
wanneer dak vervangen
Wanneer dak vernieuwen?
plafond vernieuwen woonkamer
Plafond vernieuwen
vocht in huis
Vochtproblemen in huis