spiegel in kamer

Kamer inrichten

Op het moment dat je de beslissing maakt om te gaan verhuizen of je ouderlijk huis in te ruilen voor een eigen stekje zeg je automatisch ja tegen een hele hoop (more…)

inrichten

Volgens sommige mensen is het het leukste wat er is: een huis of een kamer inrichten. Je hebt een hele stapel spullen die je erin kwijt wilt of moet en het (more…)

Binnenhuisdecoratie

Al sinds jaar en dag proberen mensen hun leefomgeving te controleren. Rivieren worden verlegd, parken en plantsoenen worden aangelegd op de plekken waar wij ze willen en het liefst zouden we (more…)

aquarium vissen

Aquarium inrichting

Vissenliefhebbers hebben er vaak wel een staan: een aquarium. Het is niet alleen belangrijk hoe je de verschillende onderdelen in de bak zelf, zoals stenen en waterplanten, rangschikt, maar ook hoe (more…)

klokkentoren

Pastorijstijl

De kerk verdwijnt langzaam uit onze samenleving. Steeds minder mensen wenden zich wekelijks trouw tot God. Zeker de jongere generaties kunnen maar niet naar binnen worden gelokt. Jammer, want daarmee gaan (more…)

interieur

Binnenhuisinrichting

Binnen een beroep zijn er allerlei specialismen te bedenken. Dat je ‘arts’ bent kan van alles betekenen, maar geeft alleen aan dat je medicijnen hebt gestudeerd en die studie met een (more…)